Фильтры
254 объявления
254 объявления
STATUS
участок по адресу с. Никитинцы, участок по адресу с. Никитинцы, участок по адресу с. Никитинцы,
4 500 $
900 $/сот

с. Никитинцы,

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
сельхозназначение
5 сот
сегодня Доб: сегодня
Продаю земельну ділянку, в Микитинцях призачення 01.03 Для ведення особистого селянського господарства ділянка правельної форми, можна буде в майбутньому перевести під будівництво. від ділянки до Драм Театру 16 хв авто - 7км поруч тишина, чисте повітря та красива природа За деталями телефонуйте
Риелтор
STATUS
участок по адресу с. Криховцы, участок по адресу с. Криховцы, участок по адресу с. Криховцы,
104 232 $
5 060 $/сот

с. Криховцы,

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
под застройку
20.6 сот
сегодня Доб: 5 мес. назад
Продаю земельну ділянку площею 20, 6 сот. в передмісті Івано-франківська. Розмір ділянки 21х98.3м Гарна локація, поруч є школа, бібліотека, продуктовий магазин, перукарня. До центральної дороги 4 хв пішки, до зупинки міського транспорту 10хв. Якщо ви шукаєте велику ділянку для свого майбутнього будинку тоді ця пропозиція саме для вас. За більш детальною інформацією телефонуйте
Риелтор
CITY LIVE
участок по адресу с. Посич, Монастирська участок по адресу с. Посич, Монастирська участок по адресу с. Посич, Монастирська
36 500 $
1 304 $/сот

с. Посич, Монастирська

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
под застройку
28 сот
сегодня Доб: 9 мес. назад
Продається земельна ділянка в с. Посіч ( 11 км. від Івано-Франківська ). Площа ділянки 28 сотих. На ділянці побудовано: літня кухня з господарськими приміщеннями, фундамент для будівництва будинку ( є готовий проект ), колодязь, зона барбек'ю. Проведено світло. Поруч є ліс.
Риелтор
CITY LIVE
участок по адресу с. Подлужье, Дорошенка участок по адресу с. Подлужье, Дорошенка участок по адресу с. Подлужье, Дорошенка
49 000 $
1 400 $/сот

с. Подлужье, Дорошенка

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
сельхозназначение, под застройку
35 сот
сегодня Доб: 2 мес. назад
Продається земельна ділянка в с. Підлужжя. Площа ділянки 35 сотих. Для будівництва будинку 23 сотих та 12 сотих для селянськоко господарства. Рівнинна ділянка. Поруч є комунікації.
Риелтор
CITY LIVE
участок по адресу с. Тязев, участок по адресу с. Тязев, участок по адресу с. Тязев,
4 500 $
750 $/сот

с. Тязев,

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
сельхозназначение
6 сот
сегодня Доб: 2 нед. назад
Продається ДАЧА біля с.Тязів, Івано-Франківськ! Дачна ділянка площею 6 сотих знаходиться в садовому товаристві біля села Тязів. Дорога від траси засипана щебенем, біля самого дачного масиву є велике озеро. Дача межує із ЛІСОМ!! Дачний масив живий, навколо є сусіди які проживають на постійній основі. Є можливість проведення світла, поряд є джерело із живою водою. На ділянці є фундамент та вагончик. Сад з фруктовими деревами. Телефонуйте, щоб уточнити деталі та домовитись про показ у зручний для вас час.
Риелтор
Акцент
участок по адресу с. Яблоница, Польова участок по адресу с. Яблоница, Польова участок по адресу с. Яблоница, Польова
144 000 $
2 400 $/сот

с. Яблоница, Польова

ПРЕМИУМ
под застройку
60 сот
сегодня Доб: 3 г. 6 мес. назад
Продам земельну ділянку під забудову с. Яблуниця, Івано-Франківської області Майже кожен, хоч інколи мріяв про затишний будиночок "загублений" серед дикого лісу в горах. Прокидатись з криками хижих птахів; проводжати червоне сонце, що котиться за гірські вершини; дивлячись у ліс, поринати в світ дитячої казки. Та варто лише прогулятись 1,5 км одним з найкрасивіших пішохідних маршрутів Карпат - і Ви опинитесь на найвищий точці найкращого українського курорту Bukovel з усіма його принадами – гірськолижними витягами, санними трасами, магазинами і колибами Саме таке місце - ділянка "Загублений світ" над Чорною Тисою (в Новому Буковелі). Про ділянку: S – 60 соток для будівництва будинку та госп...
Риелтор
участок по адресу с. Микуличин, участок по адресу с. Микуличин, участок по адресу с. Микуличин,
455 000 $
3 250 $/сот

с. Микуличин,

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
сельхозназначение, под застройку
140 сот
сегодня Доб: 11 мес. назад
Микуличин - карпатське село, що трапиться на шляху до гірськолижного курорту Буковель. Тут є на що подивитися, а особливо варто оглянути цю земельну ділянку. Площа ділянки 1,4 га. Ділянка рівнинна, оточена хвойним лісом. А між ним проглядається г. Хом'як та інші. Лише 1,3 км від ділянки до асфальту. Дорога в більшості хороша. Тут дуже затишно і поруч ділянки, біля лісу, є гірське джерело. А на самій ділянці де-не-де ростуть поодинокі дерева та кущі. До Буковелю - 28 км.
Риелтор
участок по адресу с. Яблоница, участок по адресу с. Яблоница, участок по адресу с. Яблоница,
290 500 $
3 500 $/сот

с. Яблоница,

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
под застройку
83 сот
сегодня Доб: 11 мес. назад
Добре розвинена інфраструктура, зручний асфальтований під'їзд до ділянки та Національний природний парк навколо. Такі характеристики має ділянка, площею 0,83 га у с. Яблуниця. Ділянка доволі полога, прямокутної форми, чиста від дерев, але з прямим виходом у ліс. З верхньої частини ділянки відкривається вигляд на г. Хом'як. Неподалік готель "Шпиці" та колиба, до мінімаркету, аптеки - 800 м. Дана земельна ділянка розташована біля перевалу "Беркут" - це межа між Івано-Франківською та Закарпатською областями. Та головне, поруч з дорогою, що ведене до гірськолижного курорту Буковель (7 км, до 10 хв).
Риелтор
участок по адресу с. Яблоница, участок по адресу с. Яблоница, участок по адресу с. Яблоница,
44 800 $
2 800 $/сот

с. Яблоница,

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
под застройку
16 сот
сегодня Доб: 11 мес. назад
Ділянка поруч з лісом, панорама на г. Петрос, г. Говерла та Чорногірський хребет. Земля межує з Національним природним парком, тож смереки - ваші найближчі сусіди, якщо придбати цих 0,16 га у селі Яблуниця. Ділянка призначена для індивідуального житлового будівництва. Ділянка видовженої прямокутної форми. До асфальту та Яблуницького перевалу - 2,4 км по грунтовій дорозі.
Риелтор
CITY LIVE
участок по адресу Ивано-Франковск, Весенняя ул. участок по адресу Ивано-Франковск, Весенняя ул. участок по адресу Ивано-Франковск, Весенняя ул.
11 500 $
2 447 $/сот

Ивано-Франковск, Весенняя ул.

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
под застройку
4.7 сот
сегодня Доб: 2 нед. назад
Продаж земельної ділянки в Опришівцях. Ділянка поділена на два частини: 2.21 соток під будівницво. 2.49 соток під сг. ВІдстань від цeнтральноі вулиці Коновальця 800 м асфальтованою дорогою. Всі комунікації і цeнтральнe водовідвeдeння поруч. Район забудований. 8 хв хотьби до зупинки і до річки. ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ! Звертайтеся за додатковою інформацією або щоб домовитися про перегляд ділянки.
Риелтор
CITY LIVE
участок по адресу с. Никитинцы, участок по адресу с. Никитинцы, участок по адресу с. Никитинцы,
7 300 $
2 086 $/сот

с. Никитинцы,

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
под застройку
3.5 сот
сегодня Доб: 1 мес. назад
Терміново продам ділянку під забудову 3.5 соток в Микитинцях. Комунікації всі поруч. Поруч є ділянка 3.5 соток яка теж продається.
Риелтор
CITY LIVE
участок по адресу с. Павловка, участок по адресу с. Павловка, участок по адресу с. Павловка,
7 500 $
1 451 $/сот

с. Павловка,

СРОЧНО БЕЗ КОМИССИИ
сельхозназначение
5.17 сот
сегодня Доб: 1 мес. назад
Продається Дачна ділянка в с. Павлівка СТ «Кооператор» Площа ділянки 5,17 сот. Можливе підключення електроенергії, лінія біля ділянки. Телефонуйте для оперативного огляду!!
Риелтор
Sitalo Real Estate IF
39 990 $
4 347 $/сот

Юности ул.

БЕЗ КОМИССИИ
под застройку
9.2 сот
2 дня назад Доб: 4 мес. назад
Продається Земельна ділянка під будівництво. Правильної квадратної форми. В м.Івано-Франківську с.Микитинці\.вул.Юності Площа ділянки 9 сотих (0.0923 га) На ділянці є світло. Газ ,вода, каналізація -поруч. Розміщена в хорошій локації, недалеко транспортна зупинка, ліцей. Ліворуч та праворуч ділянки побудовані та заселені часні будинки . Показ у зручний для вас час. Можливий розумний торг. Код об'єкту 3862
Риелтор
CITY LIVE
участок по адресу с. Чукаловка, Польова участок по адресу с. Чукаловка, Польова участок по адресу с. Чукаловка, Польова
9 000 $
833 $/сот

с. Чукаловка, Польова

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
сельхозназначение
10.8 сот
2 нед. назад Доб: 1 мес. назад
Ділянка сільськогосподарського призначення, для індивідуального садівництва Площа ділянки становить 10.8 соток це хороше місце для втілення ваших творчих ідей у створенні саду чи городу. Ділянка розташована у Чукалівці. Вона знаходиться в 7 кілометрах від центру міста, що забезпечує зручний доступ до всієї необхідної інфраструктури. Звертайтеся за додатковою інформацією або щоб домовитися про перегляд ділянки.
Риелтор
CITY LIVE
участок по адресу с. Хриплин, Дубова участок по адресу с. Хриплин, Дубова участок по адресу с. Хриплин, Дубова
7 500 $
1 875 $/сот

с. Хриплин, Дубова

ПРЕМИУМ БЕЗ КОМИССИИ
сельхозназначение
4 сот
3 нед. назад Доб: 1 мес. назад
Представляємо вашій увазі унікальну можливість придбати чудову земельну ділянку всього в 10 кілометрах від міста Івано-Франківська, розташовану в садовому товаристві Хриплин. Ця ділянка площею 4 сотки - ідеальне місце для будівництва вашого мрійного будинку чи котеджу. Вона також може бути використана для розвитку інших проектів - потрібно лише змінити цільове призначення. За деталями телефонуйте!!!
Риелтор
220 000 $
5 500 $/сот

с. Поляница, чурів, 1

БЕЗ КОМИССИИ
под застройку
40 сот
сегодня Доб: 6 мес. назад
Земельна ділянка в с. Поляниця 0.40 га(участок Чурів). Цільове призначення - під будівництво. Комунікації по межі ділянки. Ділянка з нахилом. З території ділянки відкривається панорамний вид на с. Поляниця а також гори навколо. Під'їзд до ділянки асфальтований, окрім невеликої частини грунтової дороги, доїзд в будь-яку пору року на легковому авто без складностей. До головної дороги 400 м, а до ТК Буковель 4 км.
Риелтор
52 900 $
2 300 $/сот

с. Микуличин, Лесі Українки

БЕЗ КОМИССИИ
под застройку
23 сот
сегодня Доб: 7 мес. назад
До вашої уваги земельна ділянка площею 0.23 га в с. Микуличин. Межує з лісом та має чудову панораму на село та гори довкола, зокрема на г. Хом'як. Доїзд до ділянки з головної дороги складає 3 км, з яких лиш 0.5 км по грунтовій дорозі. Недалеко від ділянки протікають гірські струмки. Сонячна сторона. Інфраструктура в межах 3 км. Сусідів поруч не багато. Гарне місце для людей які бажають бути в гармонії з природою та насолоджуватись панорамою гір, але водночас недалеко від цивілізації.
Риелтор
120 000 $
6 000 $/сот

с. Поляница, Подина, 1

БЕЗ КОМИССИИ
сельхозназначение
20 сот
сегодня Доб: 7 мес. назад
Земельна ділянка в с. Поляниця 0.20 га(участок Подина). Правильна форма ділянки. Цільове призначення- СГ(переведем під будівництво). Комунікації по межі ділянки. З території ділянки відкривається панорамний вид на с. Поляниця та ТК Буковель, а також гори навколо. підїзд до ділянки асфальтований, в будь-яку пору року на легковому авто без складностей. До головної дороги 800 м, а до ТК Буковель 2.5 км.
Риелтор
150 000 $
5 000 $/сот

с. Поляница,

БЕЗ КОМИССИИ
под застройку
30 сот
сегодня Доб: 11 мес. назад
В центрі села Поляниця, біля річки, в 20-ти м від дороги розташована ділянка площею 0,30 га. Цільове призначення для індивідуального житлового будівництва. Ділянка частково розташована на схилі, а в нижній частині межує з річкою Прутець. З ділянки можна споглядати карпатські гори. Уся інфраструктура під боком. До першого підйомника бази "Буковель" декілька сотень метрів. Поруч розташований комплекс "Гуцулія" та готель "Каскад".
Риелтор
190 400 $
1 600 $/сот

с. Микуличин, Ділок

БЕЗ КОМИССИИ
сельхозназначение
119 сот
сегодня Доб: 1 мес. назад
Продається земельна ділянка в Микуличині (уч. Ділок). Загальна площа ділянки складає 1.19 га. По верхній частині межує з дорогою, по лівій і нижній стороні межує з лісом. Доїзд до ділянки гарний, втрамбована щебнем грунтова дорога, відстань від центральної дороги до ділянки складає 2.5 км. За більш детальною інформацією стосовно ділянки звертайтеся за номером телефону.
Риелтор