26 000 $
636 $/м²
40.9 / 17.5 / 11 м²
этаж 8 из 11
Украинский кирпич
Раздельная
От строителей (с отделкой)
1 мес. назад
1 мес. назад
37 (сегодня 0, вчера 3)
Описание
Продається 1к квартира в с. Білогородка (Бучанського р-ну).
26 000$ (630$/м2) БЕЗ КОМІСІЇ.

КВАРТИРА І БУДІВЛЯ

Площа 40,9 м2. Кімната (17,5 м2), Кухня (11 м2), Санвузол (4,1 м2), Хол (4,3 м2), Балкон (8 м2).
8/11 поверх. Стеля 2,7 м. Індивідуальне газове опалення.

Квартира знаходиться на 8 поверсі, у середині будинку, тепла.
По сусідству (з 4-х сторін) вже обжиті квартири, тому у кв. добре зберігається температура.

Ключова перевага квартири - великий балкон, з двома виходами. Можна приєднати до кв., тим самим збільшити житлову площу.
Або розділи балкон стінкою та тим самим зробити 2 додаткові міні-кімнати.
Фасадна частина балкона з армованою кладкою, що дозволяє робити оскління склопакетами на міцну основу та без додаткових витрат.

Стан ремонту – після забудовника. Розведено електрику, підключено газ та воду. Встановлено всі лічильники. Є тимчасовий унітаз для будівельників.

Нова, цегляна будівля. Під'їзди гарні, чисті та справляють приємне враження. Відеоспостереження. Домофон. Ліфт ОТІС. Є поштомати Нової пошти.

Будинок добре утеплений - є ефект "термосу": взимку – тепло не виходить через стіни, а влітку в кв. - прохолодно. Вода чиста (зі свердловин). Місцевими мешканцями створено ОСББ.

ПРО ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС

ЖК Перший Парковий розташований в екологічно чистому та тихому місці. Прекрасне свіже повітря, почуття простору та доброзичлива атмосфера.

Є 3 дитячі майданчики, гойдалка та місця відпочинку. На території комплексу безкоштовне паркування. Є багато місця для прогулянок.

Неподалік ЖК є березовий гай, де стоїть обладнані будиночки - можна посмажити шашлик і відпочити компанією.

Навколо ЖК величезна вільна територія для відпочинку, прогулянок, бігу, вигулу собак тощо.

Перед будинком розташований професійний спортивний майданчик (турники з різним хватом, боксерські груші, макети для відпрацювання ударів, канати та ін.)

МІСЦЕВА ІНФРАСТРУКТУРА:
На території ЖК будується АТБ (відкриття в 2024 році). 4 продуктові магазини, піцерія, кав'ярня, клуб спортивних бальних танців "ShmuDance", салон краси, кафе, Meest Express. У 15 хвилинах їзди на автомобілі озера, кінні прогулянки, риболовля, піщаний пляж та інші види пасивного та активного відпочинку.

ІНФРАСТРУКТУРА НА ВІДСТАНІ 2-2,5 КМ:
2 школи, садок, бібліотека, амбулаторія, Сільпо, Фора, Єва, Розетка, Нова пошта, аптеки, 2 стадіони, бігова доріжка, ковзанка (взимку), шиномонтаж, авто майстерні, авто магазини, веломагазини (+велопрокат), ринок (по вт. та сб.), будівельні магазини, кафе, спортзали, перукарні, церкви, сільрада, ЦНАП та ін. .

ТРАНСПОРТНА РОЗВ'ЯЗКА:
До Великої окружної дороги (14 км), до Житомирського шосе (10 км).

На маршрутних таксі №374, №796 та №824 можна за 20-30 хв, доїхати на ст. м. Академмістечко, м. ВДНГ, м. Житомирська та м. Нивки.

Біля зупинки регульований пішохідний перехід зі світлофором та освітленням у нічний час.
Маршрутки здебільшого приходять не забуті людьми – можна сісти.

Перегляди квартири за домовленістю у зручний для Вас час.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 1 комната, высота потолков 2.7 метра. В квартире 2 окна, Вид из окон на город, на парк. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Есть газ, кухонная плита газовая. Горячая вода - газовая колонка. Отопление индивидуальное - котел газовый. Совместный санузел, туалет/ванна. Сантехники нет. Разводки труб нет. Входная дверь железная. Нет покрытия полов, подогрева полов нет. Есть балкон не застеклен. Лоджии нет, не застеклены. Состояние стен - черновые работы, потолок натяжной. Окна металлопластиковые, новые. Дом построен в 2018 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть остановки, лес, супермаркет, развлекательные заведения, детсад, школа, речка/озеро, парк. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: свидетельство о праве собственности на жилье (при приватизации). Торг уместен, Прямая продажа. Не застеклен. Не застеклена. Интернет оптоволоконный
Володимир
Володимир
Собственник
1
Год на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 месяц назад
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.