61 500 $
1 538 $/м²
Багряна
40 / 20 / 10 м²
1 этаж
4 сот
Дом
3 комнаты
Первая сдача
6 дней назад
3 нед. назад
3 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
В наявності є дві ділянки по 4 сотки кожна у місті Бориспіль, по вулиці Багряна. Ціна будинку залежить від зовнішніх та внутрішніх матеріалів.

До послуг, які реалізовуватимуться, йде не тільки сам будинок, а також підключення світла на ділянці, буріння свердловини, встановлення септика-каналізації, паркану, ландшафту на ділянці території під паркінг машини, доріжок. Клієнт, повністю отримує готову ділянку для проживання з усім необхідним. Також реалізація всієї документації по будинку та ділянці для прописки та введення будинку в експлуатацію. Реалізацію будинку та ділянки проводитимо лише у самому місті Бориспіль.

Клієнт не приходить зі своєю ділянкою він вже бере в нас її з усім готовим, покупець тільки вибирає площу модульного будинку і візуал його зовнішній та внутрішній, він не може вибирати паркан, доріжки, це все реалізовує наша компанія. У клієнта вибір іде з усього, що стосується будинку.

Чому ми? Швидкість реалізації проекту, підготовка повністю всієї документації, доступність по цінам ( вже готовий проект виходить оріентовно дешевше ціни невеликого таунхаусу, дубплексу, звичайного будинку з газоблоку площею від 90-110м2 без внутрішнього оздоблення, в нас вже йде повністю з усім оздобленням всередині - готовий до заселення), нова модель на ринку нерухомості (квартира на землі), екологічні матеріали, європейські стандарти будівництва модульних будинків та висока якість підключення комунікацій та монтажу самого будинку.

Варіанти будинків

Одномодульні, та багатомодульні будинки. Варіанти даху - односкатний, двоскатний, барнхау. Зовнішнє оздоблення фальш брус комбінований з профлістом або фальцпанелями, різний колір фальш брусу, профліста, фальцпанелей. Будинки з терасами окремо збудованими, або цільними під одним дахом з самим будинком. Тераса може бути крита або відкрита, повністю по всій довжині будинку або частково (тільки вхідна група). Площа будинків починається від 36м2 - 120м2.

На кожен будинок іде гарантія 5 років на несучі конструктивні елементи: цілісність каркасу, цілісність конструктиву підлоги, цілісність
конструктиву стін

За більш детальною інформацією звертайтеся
Детали
Дом, 1 этаж, 3 комнаты. Материал стен – древесина, фундамент дома – железобетон, материал перекрытий – дерево. Подъезд к дому – грунт. Площадь участка 4 сотки. Высота потолков 3.6 метра. Планировка комнат Смежно-раздельная. Расстояние до города - в місті метров. Газ природный. Холодная вода - скважина. Совместный санузел, туалет/душ. Сантехника новая. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь деревянная. Покрытие полов - ламинат, есть подогрев полов. В доме нет балконов. Тип кухни - кухня-столовая. Стены обои, потолок натяжной. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. Покрытие крыши - металлочерепица. Тип ограждения - кирпич. Нет подвала. В доме есть Душевая кабина, Камін. Дом построен в 2024 году. Своя канализация. На территории участка есть сад, огород. Доля владельца полная, В квартире нет прописанных. Общее состояние дома - Первая сдача. Рядом есть школа, остановки, лес. Документы на дом: свидетельство о праве собственности на жилье (при приватизации). Эксклюзивный договор. Сантехника новая. Новые. Есть автономная электроэнергия - генератор, cолнечная электростанция. Интернет оптоволоконный. Внутреннее утепление стен
В доме есть
  • Камін
  • Душевая кабина
Владислав
Владислав
Собственник
3
Недели на сайте
Активных объявлений 4
Последний визит на сайт 6 дней назад
Ваша жалоба принята!
Адрес
Борисполь, Багряна
В пропозиції є незбережені дані.