69 000 $
817 $/м²
Пров. Спортивний
ПРЕМИУМ єОселя
84.5 / 60 / 20 м²
1 этаж
5 сот
Дом
4 комнаты
Дизайнерский ремонт
сегодня
1 нед. назад
136 (сегодня 8, вчера 15)
Описание
До Вашої уваги: продається ділянка 5,2 сот з будинком 84,5 кВ.м. (плюс горище такої ж площі). Тихе та безпечне місце в Борисполі. До КП Києва 18 км.
На території своя скважина 72м, повноцінний септик з 3х колодязів на 18 кубів. Відеоспостереження, підключений акумулятор, як в мене, так і у провайдера- тому інтернет є завжди. Електричество 17 кіловат, 220/380 v. Підключений тариф день/ніч. Можна заряджати вигідно електромобіль. До прямої маршрутки в Київ 5 хв.Посаджені туї та фруктові дерева. Є можливість добудувати гараж/баня з входом до будинку.
Будинок енергоефективний та утеплений. В холодний сезон споживання близько 2000кіловат в місяць, 85%споживання вночі. Враховуючи сьогоднішні тарифи, виходить 110 дол в місяць, що так само, як комунальні за 1-2кімнатну квартиру в Києві. По вулиці проходить газ але не підключав бо не рентабельно. Стан будинку "заїдь та живи" зі свіжим ремонтом. В будинку 3 спальні, санвузол (душ та ванна), велика кухня-студіо (приблизно 30 кВ.м). Електричний хороший австрійський котел, тепла підлога+ батареї, дровяна піч. Система очистки води - Ecosoft, бойлер на 200 л, накопичувач води, пральна машина. Кухня: холодильник, вбудовані мікрохвильовка та духовка, посудомийка. Додаткова морозильна камера, індукційна плита, витяжка. Телевізор та мультимедійна система. Все, що на фото- залишається.
Всередині будинку все готово, ззовні є моменти, котрі треба доробити. З реальним покупцем умісний торг. Будинку більше 3х років. Продаж від власника. Без комісій. Ріелторів прохання не турбувати. Можу надіслати більше фото та відео на прохання. Ціна 69 000$, ціну знижено- таких цін по місту немає.
Детали
Дом, 1 этаж, 4 комнаты. Площадь участка 5 соток. Планировка комнат Раздельная. Газ на улице. Холодная вода - скважина, горячая вода - электрический бойлер. Отопление котел электрический. Есть подогрев полов. В доме есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Счетчики, Душевая кабина, Посудомоечная машина, Камін. Общее состояние дома - Дизайнерский ремонт. Торг уместен, Прямая продажа. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Анастасія
Анастасія
Собственник
Верифицированный профиль
1
Неделя на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 дня назад
Ваша жалоба принята!
В доме есть
  • Камін
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Адрес
Борисполь, Пров. Спортивний
В пропозиції є незбережені дані.