16 500 $
717 $/м²
ВЫГОДНО
1 комн. в 1 комн.
23 / 17 / 6 м²
этаж 2 из 5
Старый кирпич
Изолированная
Отличное состояние
сегодня
1 мес. назад
40 (сегодня 1, вчера 0)
Описание
Пропоную у продаж кімнату в гуртожитку з оновленим дизайном та меблями, які ви бачите на фото, від самого власника! Площа кімнати - 17 квадратних метрів. Розташована на другому поверсі п'ятиповерхового будинку.

На цьому поверсі ви знайдете всі зручності: два душі з гарячою водою від бойлера, а також чотири туалети - по два для чоловіків і жінок. Крім того, на вашому рівні розташована кухня з двома газовими плитами і власними шафками для посуду для кожної кімнати.

Це ідеальне місце для проживання, з усіма необхідними сервісами поруч: школа №7, два дитячих садочка, багато магазинів, центр міста та парк всього лише 10 хвилин пішки. Залізничний вокзал знаходиться в 10-15 хвилинах ходьби, а також поряд знаходяться зупинки громадського транспорту.

До станції метро "Лісова" можна дістатися за 20-25 хвилин на маршрутці або за 15-20 хвилин на власному автомобілі.
Детали
Комната в 1-комнатной квартире. Дом - Старый кирпич. Комната Изолированная. Есть газ, кухонная плита газовая. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. В комнате есть Шкаф, Кровать, Спутниковое ТВ. Общее состояние комнаты - Отличное состояние. Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, парк. Прямая продажа. Интернет беспроводной
В квартире есть
  • Спутниковое ТВ
  • Кровать
  • Шкаф
Денис
Денис
Собственник
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 недели назад
Вашу скаргу прийнято!
Адрес