16 500 $
717 $/м²
ВИГІДНО
1 кімн. в 1 кімн.
23 / 17 / 6 м²
поверх 2 з 5
Стара цегла
Ізольована
Чудовий стан
сьогодні
1 міс. тому
40 (сьогодні 1, вчора 0)
Опис
Пропоную у продаж кімнату в гуртожитку з оновленим дизайном та меблями, які ви бачите на фото, від самого власника! Площа кімнати - 17 квадратних метрів. Розташована на другому поверсі п'ятиповерхового будинку.

На цьому поверсі ви знайдете всі зручності: два душі з гарячою водою від бойлера, а також чотири туалети - по два для чоловіків і жінок. Крім того, на вашому рівні розташована кухня з двома газовими плитами і власними шафками для посуду для кожної кімнати.

Це ідеальне місце для проживання, з усіма необхідними сервісами поруч: школа №7, два дитячих садочка, багато магазинів, центр міста та парк всього лише 10 хвилин пішки. Залізничний вокзал знаходиться в 10-15 хвилинах ходьби, а також поряд знаходяться зупинки громадського транспорту.

До станції метро "Лісова" можна дістатися за 20-25 хвилин на маршрутці або за 15-20 хвилин на власному автомобілі.
Деталі
Кімната в 1-кімнатній квартирі. Будинок - Стара цегла. Кімната Ізольована. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В комнате есть Шафа, Ліжко, Супутникове ТБ. Загальний стан кімнати - Чудовий стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, парк. Прямий продаж. Інтернет бездротовий
В квартирі є
  • Супутникове ТБ
  • Ліжко
  • Шафа
Денис
Денис
Власник
Верифікований профіль
1
Місяць на сайті
Активних оголошень 1
Останній візит на сайт 3 тижні тому
Вашу скаргу прийнято!
Адреса