105 000 $
1 419 $/м²
Мазепы, 30
ТОРГ ПЕРЕУСТУПКА
74 / 53 / 15 м²
этаж 1 из 5
Раздельная
Дизайнерский ремонт
сегодня
3 нед. назад
2 (сегодня 1, вчера 0)
Описание
Квартира знаходиться на околиці міста Чернівці, біля Затишного Квартала. Будинок був зведений у 2020 році, має 5 поверхів. Знаходиться в 15 хвилинах пішки ві ТЦ ДЕПОТ, є зупинка транспорту в 5 хвилинах. Район дуже затишний, в основному там приватні будинки та таунхауси. Квартира на першому поверсі. Разом з квартирою іде парко-місце відразу під вікнами.

Квартира має одну спальну кімнату, туалет, суміжну кухню та вітальню, гардеробну та балкон. Заведені інтернет, електрика, тепла підлога по всій квартирі, кондиціонер у спальні.
Детали
В квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление индивидуальное - котел электрический. В квартире есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Душевая кабина. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Торг уместен, Прямая продажа. Интернет проводной (кабельный)
В квартире есть
  • Душевая кабина
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Маріанна
Маріанна
Собственник
9
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 недели назад
Вашу скаргу прийнято!
Детали интерьера
Квартира повністю меблерована, усі меблі та двері були зробленні під замовлення, вручну з дерева. Все що видно на фотографіях залишається в квартирі. Кухня та шпалери також були зроблені на замовлення та виготовлялися спеціально під цю квартиру.

Планировка
Спочатку йде передпокій, де є невелика шафа для речей та взуття. Зразу направо можна потрапити до спальні. Прямо від входу йде ванна кімната, праврочу йду кухня і вітальня, які розділені невеликою тумбою. З вітальні можна потрапити в велику гардеробну, яка відмежована стіною та дверима і можна вийти на балкон.

Дом и двор
Будинок був побудований у 2020 році. Зпереду перед будинком йду паркувальна зона, власнику квартири буде належати місце під балконом та вікнами. Сзаду будинку є невелика галявина.

Инфраструктура
Ця вулиця знаходиться відразу за в'їздом в місто, це дуже затишний район, майже всі будинки там часні або таунхауси. В 10 хвилинах є великий супермаркет ДЕПОТ, також в 7 хвилинах від будинку є зупинки транспорту.

Адрес
с. Чагор, Мазепы, 30
В пропозиції є незбережені дані.