11 900 $/мес
28 $/м²
офисное помещение
430 м²
4 нед. назад
2 мес. назад
20 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
У радіусі до 10 хвилин пішки від офісу з вигідною орендою в центрі Києва:
чотири станції метро Києва – Театральна (червона лінія, перехід на зелену), Університет (червона), Площа Українських героїв та Палац спорту (синя – перехід на зелену);
зупинки Київського муніципального транспорту, 10 маршрутів;
сакральні для киян Хрещатик, Володимирська вулиця, Софійська площа;
Ботанічний сад та Парк Шевченка - арт-простір з танцювальними програмами, концертами, шаховими турнірами;Для успішного початку переговорів запросіть клієнтів на офісний балкон: феноменальний вид на інтелектуальний центр Києва без зайвих слів наголошує на високому статусі компанії, її фінансовій стійкості та бездоганній репутації.
Оренда сучасного офісу в центрі Києва, пентхаус бізнес-центру в історичному особняку – чудовий старт амбітного стартапу та новий щабель до успіху перспективної компанії.
Вигода перша. Розташування. Новий офіс з ремонтом у центрі Києва розташований навпроти пам'ятника Тарасу Шевченку та червоному корпусу Київського університету.


відомі всій Україні Київський університет, Національна академія наук, п'ять інститутів, три ректорати, три коледжі;
міжнародні мережеві готелі та бутік-готелі класу 3-5*, торгово-розважальні комплекси, магазини, бутіки, ресторани, сервісні центри.
Вигода друга. Ефективно організований високотехнологічний офісний простір. В оренду здається ергономічний та функціональний офіс з ремонтом та меблями в центрі Києва.
Авторський дизайн-ремонт у стилі індустріальний модерн:
точно розрахована інтер'єрна логістика; внутрішня кубатура використана максимально ефективно;
ідеально рівні підлоги з керамограніту; шумоізоляція підлог та стін; електричне опалення класу А+, кілька сценаріїв освітлення;
креативна інсталяція промислових конструкцій у середовище сучасного гнучкого офісу XXI століття.
Автори інтер'єрів сучасного офісу у центрі Києва створили простір для ефективної роботи у натуральній палітрі: відтінки піску, трави, дерева з яскравими акцентами м'яких меблів.
Два яруси адаптивного офісу в центрі Києва поряд з Хрещатиком та Володимирською вулицею створені для компаній із гнучким режимом роботи:
передбачені простори для Deep zoon, hot desking, прийому клієнтів, нарад та тренінгів;
виділено кабінет керівника;
переговорна із шумоізоляцією за зеленими скляними стінами;
ефектна зона ресепшн;
кухня та їдальня зона, кілька санвузлів;
у ціну оренди входить два паркомісця.
Орендар офісу у центрі Києва отримує готове рішення максимальної продуктивності колективу. Проведено тотальну заміну електропроводки, системи вентиляції, вікон, підлоги, стель. У новому київському офісі креативно оформлені несучі конструкції, інженерні системи, стелі, підключений швидкісний інтернет.
Вигода третя. Статус. Двоярусний пентхаус легендарного будинку-криниці на Терещенківській 13 – взірець сучасної реконструкції столичного особняка «з історією». Міцний кам'яний будинок побудований знаменитим Ханенком як дохідний будинок. Особняк у центрі Києва пережив революції, війни, повністю реконструйовано. У найкращих європейських традиціях делікатно відреставрований історичний фасад, під'їзд прикрашають мармурові сходи, еркери, ліпнина.
Оренда офісу у центрі Києва, унікальний історичний особняк – бізнес-центр на Терещенківській вулиці? З такою компанією апріорі варто підтримувати ділове співробітництво.
Вигоди 4+5. Безпека офісу в центрі Києва + сучасний сервіс керуючої компанії для орендарів офісів. У будівлі з офісами цілодобовий контроль доступу, відеоспостереження, сучасні системи пожежної сигналізації та пожежогасіння, новий швидкісний ліфт. Керуюча компанія підтримує чистоту громадських просторів, забезпечує дрібний ремонт, надає додаткові послуги орендарям офісів.
П'ять перерахованих вигід орендар нового офісу в центрі Києва доповнить персональними перевагами: близькість до штаб-квартир великих міжнародних та українських компаній, відмінна транспортна доступність, стильний інтер'єр, трансформація простору під запити компанії. Масштабуйте бізнес, орендуйте офіс із готовим ремонтом, працюйте ефективно в оточенні високих технологій, столичного рівня сервісу та краси центру Києва.
Чи є питання про умови оренди VIP-офісу в центрі Києва? Телефонуйте
Детали
Объект коммерческой недвижимости, Помещение в жилом здании, Офисное помещение. Объект на 8 этаже, В здании 9 этажей. Подъезд к зданию - асфальт. Электричество подведено. Газ природный. Холодная вода - водопровод, горячая вода - централизованная. Отопление автономное. Есть 2 санузла. Сантехника в нормальном состоянии. Проведены оцинкованные трубы, новые. Нет ограждения. Нет подвала. Есть охраняемая автопарковка. Кондиционер. Рядом есть остановки, супермаркет, столовая, кафе, ресторан, банкомат, отделение банка. Здание приватизировано. Документы на объект недвижимости: договор купли-продажи. Предоставление документов. Сантехника в нормальном состоянии. Новые. Интернет оптоволоконный. Без комиссии
LuxGreat
Верифицированный профиль
1
Рекомендация
6
Лет на сайте
Активных объявлений 24
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 14898
Последний визит на сайт вчера
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Вашу скаргу прийнято!
Адрес