20 360 $/мес
20 $/м²
офисное помещение
1018 м²
2 нед. назад
1 мес. назад
23 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Відмінне місце для ефективної роботи орендарів. Два кроки до корпусів Києво-Могилянської Академії, один квартал до станції метро Контрактова Площа на Подолі у центрі Києва. Здається в оренду цілий офісний центр із земельною ділянкою. Вартість оренди та експлуатаційних витрат включає ПДВ.
Короткий опис підготовленого для здачі в оренду офісного центру бізнес-класу у Контрактовій Площі. Загальна площа 1018 кв. 4 поверхи, швидкісний ліфт, велике паркування для відвідувачів, VIP-парковка на закритій території, охорона 24/7, стильний ремонт, сучасні комунікації.
Одночасно з офісною будівлею здається в оренду земельна ділянка у центрі Києва. 6 соток з офісною будівлею, прибудовою КПП, альтанкою для відпочинку, паркуванням, вимощений плиткою, огороджено. Фіксована вартість експлуатаційних витрат офісного центру включає земельний податок, підключення на пульт охорони, обслуговування опалювальних котлів, системи клімат-контролю, ліфта, вивезення сміття.
Для початку роботи в центрі Києва орендарям офісного центру достатньо завезти свої меблі та оргтехніку. У зоні ресепшн та окремих кабінетах частина меблів вбудована, входить у ціну оренди офісної будівлі. У залах для роботи персоналу передбачені технічні шлюзи для під'єднання комп'ютерів без подовжувачів.
Здається в оренду найсучасніша реконструкція класичного київського доходного будинку на Подолі під офісний (бізнес) центр. Тотальна заміна інженерних мереж, вентиляції, телекомунікацій, покрівлі. Архітектори-реконструктори бізнес-центру на Подолі в центрі Києва прискіпливо ​​відновили ефектний фасад у стилі віденської цесії, з асиметричним вертикальним рядом відкритих терас з кованими балюстрадами, розробили ефектне оздоблення внутрішніх приміщень. Офісний центр біля Контрактової площі та Києво-Могилянської Академії у Києві – статусна будівля, вселяє повагу.
Орендарі офісного центру біля Контрактової площі в центрі Києва отримують в оренду сучасну будівлю з автономним опаленням, енергоефективним фасадом, теплозберігаючими склопакетами, системою клімат-контролю.
Адаптивне внутрішнє планування підготовленої для оренди офісної будівлі поєднує класичну систему кабінетів для персоналу та топ-менеджменту, відкриті робочі простори для гібридної роботи та «гарячих столів», зони для візитів відвідувачів, переговорні, конференц-зали. Частину приміщень легко адаптувати до арт-просторів, навчальних класів, майстерень.
В оренду здається чотири поверхи офісного центру з підвалом, планування кожного поверху відрізняються:
0. Підвальне технічне приміщення офісної будівлі 21.1 кв.
1. Перший поверх бізнес-центру в оренду у Контрактової Площі у Києві. Два фасадні входи, вхід з боку двору до основної будівлі, Г-подібна прибудова, з топковою, складом, кімнатою персоналу, біля приміщень окремі входи.
Бічний фасадний вхід офісного центру, що здається в оренду, в Києві на Подолі відкриває доступ до зали 58,5 кв.м. Центральний вхід офісного центру веде до вестибюлю, який забезпечує інтуїтивно зрозумілу логістику першого поверху з кабінетами, залами, кухнею, санвузлами, душовою, майданчиком перед ліфтом та сходами.
2. Другий поверх офісної будівлі в оренду у центрі Києва. Центральний майданчик біля ліфта, сходи, хол, система кабінетів від 8,9 до 34,8 кв.м., санвузли, вихід на терасу.
3. Третій поверх будівлі з готовими офісами в оренду у центрі Києва. Центральний майданчик біля ліфта, сходи, хол, система кабінетів від 11,7 до 31,2 кв.м., санвузли; вихід на терасу.
4. Четвертий поверх бізнес-центру для оренди та суборенди у Києві на Подолі. Центральний майданчик біля ліфта, сходи, кабінети, офісні приміщення 50,9, 42,9, 61 кв.м., санвузли, вихід на терасу.
Готовий до здачі в оренду та негайної експлуатації бізнес-центр на Подолі в центрі Києва підходить для декількох варіантів оренди:
стабільний прибуток орендаря при здачі офісів у кроковій доступності від метро Контрактова Площа до суборенди;
створення високоприбуткового торгово-офісного центру на Подолі;
статусна офісна будівля, штаб-квартира, резиденція великої компанії, представництво міжнародної корпорації, посольства, банку.
Підготовлена ​​до здавання в оренду офісна будівля в центрі Києва чудове розташування. Енергійний, амбітний, зухвалий київський Поділ, 250 метрів від станції метро Контрактова Площа, власне паркування перед фасадом. Крокова доступність до Києво-Могилянської академії, Андріївського узвозу, набережної Дніпра, готелів бізнес-класу відомих світових мереж, бізнес-центрів, музеїв, арт-просторів, розважальних центрів, театрів. Неповторна атмосфера київського Подолу з ресторанами, кафе, салонами краси, клубами приваблює відвідувачів та потенційних співробітників.
Є питання про оренду офісної будівлі, бізнес-центру у Контрактовій Площі у Києві? Звертайтесь, формуємо графік огляду будівлі з офісами на Подолі орендарями.
Детали
Объект коммерческой недвижимости, Офисный центр, Офисное помещение. Объект на 4 этаже, В здании 4 этажа. Подъезд к зданию - асфальт. Электричество подключено. Газ природный. Холодная вода - водопровод. Отопление центральное. Есть 5 санузла. Централизованная канализация. Кондиционер. Рядом есть остановки, супермаркет, столовая, кафе, ресторан, банкомат, отделение банка. Здание приватизировано. Документы на объект недвижимости: договор купли-продажи. Предоставление документов. Интернет оптоволоконный. Комиссия за услуги 50 %
LuxGreat
Верифицированный профиль
Platinum partner
6
Лет на сайте
Активных объявлений 32
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 30595
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Адрес
Ваша жалоба принята!
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
В пропозиції є незбережені дані.