4 000 $/мес
20 $/м²
офисное помещение
200 м²
сегодня
5 дней назад
4 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Здається в оренду офісне приміщення площею 200 м², розташоване за адресою вул. Казимира Малевича, 89 (Боженка), неподалік станцій метро Палац Україна та Либідська. Офіс знаходиться на другому поверсі нежитлового фонду, з ремонтом і частковим меблюванням.
Приміщення має зручне планування: два окремі великі кабінети, два скляні кабінети, просторий ресепшн і окремий вхід. Офіс обладнаний сигналізацією, приточно-витяжною вентиляцією та кондиціонерами, що забезпечують комфортні умови для роботи в будь-яку пору року.
Розташування офісу є дуже зручним: до станції метро Палац Україна всього 5 хвилин пішки, а до метро Либідська — 10 хвилин.
Вартість оренди складає $20 за 1 м², додатково сплачуються комунальні послуги згідно з платіжками. Це чудова пропозиція для бізнесу, який шукає сучасний офіс в центральній частині міста.
Детали
Объект коммерческой недвижимости, Класс A, Помещение в жилом здании, Офисное помещение. Объект на 2 этаже. Есть электричество. Есть холодная вода. Есть 2 санузла. Сигнализация. Кондиционер. Рядом есть супермаркет
Неля
Неля
Собственник
1
Неделя на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт вчера
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.