60 000 $
1 200 $/м²
торговое помещение, помещение свободного назначения, производственное помещение, склад, помещение для оказания услуг, офисное помещение, банковское помещение
50 м²
сегодня
7 мес. назад
58 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Терміново продамо 2-х кімнатну квартиру на першому та цокольному поверхах житлового будинку, переведену в нежитловий фонд. Дуже зручне розташування: навпроти парку в прохідному місці, поряд ліцей, кінотеатр, магазини, церква. Приміщення має два входи: з під'їзду та з фасаду з міні-двориком, який можна дуже привабливо озеленити, чим додатково привернути увагу клієнтів чи покупців. Вікна розміщені набагато вище проїздної частини, тому дуже гарно проглядаються з різних сторін від дороги. Над вікнами є велике вільне місце, на яке прямо проситься рекламний банер. Приміщення надзвичайно вигідне для бізнесменів, які люблять довго залишатися, або й ночувати на роботі, так як включає в себе власний повноцінний санвузол, де можна прийняти душ та кухню для приготування їжі.
Ідеї використання для успішного бізнесу: торгівельна точка, магазин-склад, виставка-продаж з офісом та складом, косметичний салон, перукарня, приймальня нотаріуса чи адвоката, міні-клініка для прийому вертеблолога, остеопата чи массажиста, стоматологія та представницький офіс компаніі.
Якщо ж покупець не збирається займатися бізнесом, то завжди може використовувати приміщення для свого проживання чи здавати в оренду.
Приміщення належить моєму чоловіку, то ж телефонуйте ( на мессенджери) і ми з радістю відповімо на всі Ваші питання. Можливо зможете переконати нас зробити для Вас суттєву знижку. Всіх благ! На зв'язку.
Детали
Объект коммерческой недвижимости, Класс A, Помещение в жилом здании, Готовое здание, Банковское помещение, Офисное помещение, Помещение для оказания услуг, Склад, Производственное помещение, Помещение свободного назначения, Торговое помещение. Объект на 1 этаже, В здании 5 этажей. Торг уместен, Срочно, Прямая продажа, Свободна
Леся
Леся
Собственник
Верифицированный профиль
7
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 5 дней назад
Ваша жалоба принята!
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.