41 040 $
900 $/м²
45.6 / 25 / 13 м²
этаж 3 из 24
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
1 нед. назад
2 нед. назад
5 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
MONT BLAN — це трисекційний 24-поверховий житловий комплекс преміумкласу в центрі Дніпра.
Сучасний стиль, унікальна архітектура, авторський дизайн території — все це про MONT BLAN. Однією з особливостей комплексу стане інноваційний медіафасад.
У стилобатній частині розмістять трирівневий паркінг на 469 машиномісць з трьома ліфтами до кожної секції та двома ліфтами до Mont Blan center.
Територію комплексу спроєктують за концепцією «двір без авто», завдяки чому мешканці та гості будуть почувати себе безпечно і комфортно.
Власна інфраструктура дозволить здійснювати покупки, відпочивати з сім'єю, займатися спортом і проводити ділові зустрічі, не покидаючи території комплексу.
Фітнес-клуб, дитячі ігрові кімнати і дизайнерський ландшафтний сад під відкритим небом — все це створюється для жителів MONT BLAN.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 2.8 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление автономное. Входная дверь железная. Дом построен в 2025 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, супермаркет
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 4
Последний визит на сайт 3 дня назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Особливості:
-територія комплексу буде закритою від сторонніх
-для дітей забудовник встановить ігровий майданчик
-видові квартири на місто і річку Дніпро з панорамним склінням
-на в’їзді в паркінг буде розташований пункт охорони з пропускною системою, а всередині встановлять камери відеонагляду
-паркінг оснащений системою пожежогасіння та димовидалення, що забезпечує додаткову безпеку вашого автомобіля

Инфраструктура
Інфраструктура
MONT BLAN знаходиться в центрі міста, за адресою вулиця 6-ої Стрілецької Дивізії, 29. Дорога до Європейської площі займає 10 хвилин на авто. Якщо потрібен громадський транспорт — повз проїжджають тролейбуси №6, №10 і маршрутні таксі №118, №119, №122, №134 і №157А. По вулиці Набережній Перемоги їздить ще більше видів транспорту.
Всього 350 м відокремлюють житловий комплекс від узбережжя Дніпра, де працюють човнова станція, яхт-клуби, готельно-ресторанні комплекси з басейнами, СПА і фітнес-центрами. На Монастирському острові є безліч розваг для дітей і дорослих: атракціони, волейбольні майданчики, пляжі, спортивні комплекси, міні-зоопарк і кафе.
У 15 хвилинах пішки розташований НТУ «Дніпровська політехніка», а за 20 хвилин ви дійдете до Національної металургійної академії та Державного хіміко-технологічного університету. Через дорогу розташований Інститут фізичної культури і спорту. Відстань від будинку до школи №23 становить 800 м, школа №10 — 1,2 км. Найменших з радістю приймуть в дитячих садах №132 «Синичка», №317, №14 санаторного типу та №7 «Ластівка». Крім цього, в окрузі працюють приватні розвиваючі клуби і спортивні секції для дітей.
Важливий плюс в розташуванні ЖК MONT BLAN — близькість до медичних установ. По сусідству з будинком знаходяться лікарня Мечникова, консультативна поліклініка, Дніпровська стоматологія №1 і Центр амбулаторної хірургії. До міської поліклініки №1 їхати 3 хвилини, до дитячої поліклініки — 7 хвилин.
Займатися спортом можна в одному з найближчих фітнес-клубів: Sport Life — 750 м, BEZONE TRX CLUB — 1,5 км, спорткомплекс «Славутич» — 300 м, тренажерний зал «Прайд» — 1 км.
За кілька хвилин пішки ви дійдете до Нагорного ринку, на якому продають м'ясо, рибу, молочну продукцію, бакалію, овочі і фрукти. Із супермаркетів в окрузі працюють «Сільпо», «Копійка», «АТБ» і OKwine.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.