36 827 $
700 $/м²
52.61 / 18.85 / 17.41 м²
этаж 10 из 10
Украинский кирпич
Раздельная
От строителей (с отделкой)
1 нед. назад
2 нед. назад
2 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Житловий комплекс Barvy — одна з тих новобудов, завдяки яким Дніпро стає ще красивішим. Чотири секції будинку утворюють закритий прибудинковий простір з зеленими зонами відпочинку та дитячими майданчиками.
Чіткі геометричні форми фасадів підкреслені яскравими контрастними кольорами оздоблення, а в нічний час — архітектурним підсвічуванням. Проектом облаштування придовомої території передбачені освітлення, вимощені тротуарною плиткою пішохідні алеї та місця для парковки автомобілів з зовнішньої сторони комплексу.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Украинский кирпич, в квартире 1 комната, высота потолков 2.8 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. Входная дверь железная. Дом построен в 2024 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть детсад, школа, остановки, супермаркет
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 4
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Комплектація
-фасадні стіни з цегли утеплені мінеральною ватою та поштукатурені під декоративне фарбування
-засклені лоджії
-для зручності маломобільних груп під'їзди обладнані пандусами
-закрита територія з концепцією «без авто та сторонніх», в'їзд на територію обладнаний шлагбаумом

Инфраструктура
Інфраструктура
Житловий комплекс Barvy будують за декілька хвилин пішки від Запорізького шосе, однією з найбільших транспортних магістралей міста. Якщо потрібен громадський транспорт, 5 хвилин пішки до найближчої зупинки громадського транспорту, через яку проходять тролейбуси №16, №19 та №21, а також маршрутні таксі, які курсують по 10 напрямках, включаючи сусідні села й селища.
Купити продукти у радіусі 10 хвилин пішки від будинку можна у двох супермаркетах мережі «АТБ-Маркет» та м'ясному магазині «Формат М'яса», а на відстані 4-7 хвилин на авто розташовані ще два супермаркети «АТБ-Маркет», супермаркет «Ашан» та гіпермаркет Metro Cash & Carry. Ті ж 7 хвилин триватиме поїздка до ринків «Тополя» та «Петровський». Товари для дому, саду або ремонту завжди можна знайти у будівельних гіпермаркетах «Епіцентр» та «Нова Лінія», до яких 6 хвилин автомобілем.
Батьки дітей дошкільного віку можуть обрати одну з дитячих дошкільних установ у радіусі 6-7 хвилин на авто від житлового комплексу Barvy. Це дитячі садки №161, №47, №330, №342, №384 та садок-ясла №165. Для дітей старшого віку за 9 хвилин пішки від будинку школа №99. Автомобілем за 4 хвилини дитину можна відвезти до муніципальної школи №52, а у радіусі 6-8 хвилин їзди розташовані школи №25, №83, №78, школа з поглибленим вивченням німецької мови №53, школа з поглибленим вивченням англійської мови №119 та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою.
Для тих, хто любить прогулянки та велопоїздки на природі недалеко від новобудови урочище Тунельна балка, куточок лісу у межах місті. Якщо віддаєте перевагу заняття з професійним тренером, 10 хвилин пішки до спортивних залів Big Bob's Gym та Art-Fit, а у радіусі 4-6 хвилин на авто — фітнес-клуби Delta та Samurai, фітнес центр Fit4You на проспекті Гагаріна та спортивний комплекс «Велес Sport».

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.