41 283 $
1 100 $/м²
37.53 / 17 / 15 м²
этаж 15 из 15
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
1 нед. назад
2 нед. назад
1 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Neboshill — це новий житловий комплекс у «тихому центрі» Дніпра, історичній частини міста, відомій з часів Катерини II.
Поруч парк ім. Т.Г.Шевченка, Січеславська Набережна та русло Дніпра, краєвиди на які відкриваються крізь панорамні вікна квартир та з озеленених терас на даху малоповерхової частини будинку.
Комплекс створений у концепції «місто в місті», що передбачає об'єкти власної інфраструктури, закритий від сторонніх упорядкований двір та дворівневий підземний паркінг з ліфтом, що піднімається до верхнього поверху будинку.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 3.3 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. Входная дверь железная. Дом построен в 2024 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, парк
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 5
Последний визит на сайт 3 дня назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Комплектація
-квартири з вільними плануваннями, передбачена можливість об'єднання декількох сусідніх квартир в одну
-стіни з газоблоку утеплені мінеральною ватою під декоративне оздоблення: фасад зовнішньої сторони будинку — з алюмінієвого профілю Alutech з багатофункціональним склінням, внутрішньої — покриття Caparol
-панорамні вікна з алюмінієвого профілю із заповненими аргоном двокамерними склопакетами із загартованого скла забезпечать відмінну шумоізоляцію та тепло/прохолоду у приміщеннях
-повністю скляні вхідні групи
-щоб хаотично встановлений кондиціонери не псували фасади, передбачені кошики для їх встановлення
-дизайнерські холи з м'якими меблями, де можна проводити ділові зустрічі з партнерами по бізнесу
-на підлогах піщано-цементна стяжка з шумоізоляційним шаром
-будинок обладнаний системою димовидалення
-для опалення в квартирах встановлені індивідуальні котли
-в двох секціях будинку встановлено 7 ліфтів, з яких 4 вантажних (до 1000 кг)
-закрита територія з концепцією «без авто та сторонніх», цілодобовою охороною і відеоспостереженням, в під'їздах — консьєрж-сервіс та камери в громадських місцях (ліфтах, холах, паркінгу)

Инфраструктура
Місцезнаходження житлового комплексу Neboshill дозволяє заїжджати та виїжджати з нього з двох сторін (вул. Вернадського та вул. Ливарній), що дозволить мешканцям суттєво економити час. Автомобілем до центру міста 6 хвилин, до центрального авто- та залізничного вокзалів — 13 хвилин, до Міжнародного аеропорту «Дніпро» — 20 хвилин. Якщо потрібен громадський транспорт, 4 хвилини пішки до зупинки маршруток №116, №126 та №131, 10 хвилин до зупинок трамваю №1, троллейбуса №12, маршруток №60, №122, №87А, №101А, №116, №118 , №126, №146А, №157А та автобусів №62, №107, №120, №152, №152А. За 5 хвилин на авто від новобудови — Центральний міст, який зв'язує право- та лівобережну частини міста.
Завдяки розташуванню у центрі міста всі необхідні послуги мешканці Neboshill зможуть отримувати у пішому доступі від будинку. За продуктами 5 хвилин пішки до супермаркету Varus, 8 хвилин до «АТБ-Маркет», 15 хвилин до магазину делікатесів Le Silpo, ще одного супермаркету Varus та ринку «Нагірний», де завжди представлений великий вибір свіжого м'яса, риби, овочів та фруктів. А в радіусі 6-8 хвилин на авто від новобудови розташовані два супермаркети «Сільпо», «АТБ-Маркет», продуктовий і Троїцький ринки, а також торгові центри «Мост-Сіті» та «Пасаж».
Батьки малюків зможуть супроводжувати дітей пішки до дитячого садка-ясел «Теремок» — 4 хвилини, приватного дитячого садка «Абрикос» — 10 хвилин та дитячого садка «Лелеченя» — 15 хвилин. Для школярів у пішому доступі від житлового комплексу Neboshill спеціальна школа №67 — 5 хвилин, ліцей №100 — 12 хвилин та муніципальна школа №23 — 15 хвилин. Також в районі новобудови розташовані школи №21, №71, №10, №19, №81, НВК «Катеринослав», гімназія №33 та дитячо-юнацька спортивна школа №2.
Для поціновувачів активного способу життя за 6-10 хвилин пішки фітнес-клуби Sport Star, Beauty Style, Fit Haus, Athletic Build та PROGYM.
Для прогулянок і ранкових пробіжок за 5 хвилин пішки від будинку міський парк з мотузковим «містечком», стадіоном, доглянутими алеями та дитячими майданчиками, а на декілька хвилин далі — міська набережна.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.