37 510 $
1 100 $/м²
34.1 / 16 / 7 м²
этаж 13 из 20
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
1 нед. назад
2 нед. назад
2 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Respect Hall — багатофункціональний житловий комплекс у центрі Дніпра, недалеко від Європейської площі, улюбленого місця відпочинку містян з ресторанами, кафе і відомою Французькою каруселлю. Проектом комплексу передбачено 6-поверхова офісна будівля і 20-поверхова житлова частина з однокімнатними смарт-квартирами і дво- і трикімнатними апартаментами площею до 135 квадратних метрів.
З Respect Hall почнеться грандіозний проєкт забудови правого берега міста у районі вулиць Паторжинського та Виконкомівської.
Тут з'являться сучасні житлові будинки та бізнес-центри, які вдихнуть нове життя в цю частину міста.
Поруч безліч місць для піших прогулянок та відпочинку на свіжому повітрі: Севастопольський парк, сквер Старова, парк Шевченка, міська набережна та Монастирський острів.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 3.1 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. Входная дверь железная. Дом построен в 2025 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, супермаркет
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 6
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Комплектація
-стіни з газоблоків утеплені мінеральною ватою під оздоблення декоративною цеглою
-можливість об'єднання декількох квартир в одну
-панорамне скління і повністю скляні вхідні групи
-опалення від індивідуального котла, в квартирах — розводка та радіатори
-виконана стяжка з використанням шумо- та звукоізоляційних матеріалів
-на терасах виконані гідроізоляційні роботи і викладене керамічна плитка
-для автомобілів мешканців передбачений підземний паркінг з ліфтом, на території — дитячий майданчик та паркова зона

Инфраструктура
Житловий комплекс Respect Hall будують у Шевченківському районі, у пішому доступі від центру міста. Новобудова розташована недалеко від таких великих транспортних магістралей, як вулиця Святослава Хороброго, по якій курсують трамвай №5, автобуси №76 і №120 та міські маршрутки №40, №57, №79, №91, № 109, №136, №136А і №151. Автомобілем до центральних авто- і залізничного вокзалів міста — 9-10 хвилин, до міжнародного аеропорту «Дніпропетровськ» — 19 хвилин.
У радіусі 15 хвилин пішки від будинку три супермаркети «АТБ-Маркет», два «Сільпо» та Троїцький ринок. До найближчого «АТБ-Маркет» та магазину делікатесів Le Silpo — 5-7 хвилин. За покупками і розвагами прогулятися пішки можна у ТЦ «Босфор» — 4 хвилини, ТЦ «Пасаж» — 11 хвилин та ТРЦ «Мост-Сіті» — 14 хвилин. У ТРЦ працює галерея магазинів різної спрямованості, продуктовий та аптечний супермаркети, магазин електроніки і побутової техніки, спеціалізовані хобі-центри. В офісній частині Respect Hall запроєктовано бізнес-центр, бутік, банкетний зал та ряд інших сервісів.
З дитячих дошкільних навчально-виховних закладів за 10-11 хвилин пішки від житлового комплексу Respect Hall дитячий садок «Розвиток» та приватний дитячий садок «Абрикос», до дитячого клубу «Аліса», ясел №195 «Перлина» та дошкільного навчального закладу №148 «Планета щастя» — 5-7 хвилин автомобілем. На відстані 9 хвилин пішки від новобудови НВК «Катеринослав» та НВК №33 «Маріїнська багатопрофільна гімназія». Також ходити на заняття пішки зможуть учні муніципальної школи №71 та ліцею №100, до яких 13-15 хвилин, а у радіусі 5 хвилин на авто розташовані школи №23, №13, №144 та спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву.
На тренування до найближчих фітнес-центрів можна прогулятися пішки: 7 хвилин до спортивної студії Beauty ArtFit, 9 хвилин до спортивної зали MGym Menorah Fitness, 11 хвилин до фітнес-студії Богдани Жужі. Для дітей поруч з будинком басейн Aqualuna.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.