36 630 $
1 100 $/м²
33.3 / 15 / 5 м²
этаж 5 из 23
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
сегодня
2 нед. назад
2 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Особливістю житлового комплексу «Затишний-2» є його сучасна і стильна архітектура, яка вигідно виділяє будинок і буде радувати око майбутніх мешканців. Три різнорівневих секції по 23, 15 і 8 поверхів вносять різноманітність в планування квартир і загальну концепцію проєкту. Архітекторами передбачені панорамні видові вікна, стильне оздоблення фасаду, функціональні планування і облаштована сучасна прибудинкова територія. Для дітей встановлять ігровий майданчик, для спортсменів — тренажери під відкритим небом.
Щоб мешканці почувалися комфортно і безпечно, територія комплексу буде закритою від сторонніх. Внутрішній двір не займуть автомобілями, оскільки забудовник передбачив індивідуальні гаражні бокси та стоянку.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 2.8 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление индивидуальное - котел газовый. Входная дверь железная. Дом построен в 2024 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, супермаркет
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 4
Последний визит на сайт 3 дня назад
Ваша жалоба принята!
Планировка

Дом и двор
Комплектація:
-видові квартири на 13-23 поверхах, звідки відкривається гарний краєвид на місто
-забудовник пропонує однокімнатні квартири від 35,9 м2, двокімнатні квартири від 62,6 м2 та трикімнатні квартири від 78,7 м2
-зовнішні стіни з газобетону товщиною 300 мм, міжквартирні — 200 мм, базальтовий утеплювач фасаду 100 мм
-металопластикові вікна з 5-камерним профілем і подвійним енергозберігаючим склопакетом
-поквартирне електроопалення
-всі комунікації підведені до квартир, передбачені лічильники обліку електрики і холодної води

Инфраструктура
Розташувався «Затишний-2» на вулиці Мандриківська, 298 — на ж/м Перемога-4, за «китайською стіною», навпроти ринку «Кодак». Поруч облагороджена Набережна Перемоги і річка Дніпро, безліч закладів і магазинів, парки відпочинку і ресторани, школи, садочки та навчальні центри. Дорога до Європейської площі займає 15 хвилин на машині або 50 хвилин на громадському транспорті.
Через дорогу від будинку працює приватна школа Steam і дитячий садок-ясла №378 «Гармонія». За кілометр розташовані НВК №66, середня школа №73, початкова школа, дитячі садки №337 «Пізнайко» і №311 «Сонечко».
Всього в 800 м знаходяться перинатальний центр, міська спеціалізована лікарня №8 і дитяча обласна лікарня з поліклінікою. Якщо шукаєте приватні медичні центри — до ваших послуг «Сімейний Доктор», «Оксфорд Медікал», «Педіатр 24» і «Здорове покоління» в межах 15 хвилин пішки.
Любителям їзди на лижах чи сноуборді напевно сподобається, що поруч з будинком функціонує парк розваг «ЛАВИНА». Це сучасний гірськолижний комплекс з доглянутими лижними і тюбінгового трасами до 250 метрів і катком. У пішому доступі відкритий басейн для дітей і вагітних «Перлинка», а ті, кого цікавить класичний тренажерний зал, можуть відвідувати Adlery, «Наутілус» або «Штурм-FIT».
У мікрорайоні, де зводять ЖК «Затишний-2», розташовано безліч супермаркетів: «АТБ» — 8 хвилин пішки, VARUS — 11 хвилин, ще один «АТБ» і VARUS — 13 хвилин, «Сільпо» — 17 хвилин. Якщо лінь готувати — вас з радістю обслужать в ресторанах «Джузеппе», Sushi place Red fish, Confetti, «Не горюй» та інших.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.