107 722 $
1 790 $/м²
60.18 / 35 / 10 м²
этаж 7 из 12
Бетонно монолитный
Студия
От строителей (с отделкой)
1 нед. назад
2 нед. назад
2 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Avenue 25 — нішевий та ексклюзивний об'єкт від Vertex Group. Комплекс розташований в історичному центрі Дніпра і елегантно вписується в загальну архітектуру району.
Перше, що кидається в очі, це витончений зовнішній дизайн: строгі прямі лінії, стриманість і лаконічність, переважання хромованого металу, а також скла і пластика. Каскадна поверховість комплексу створює не тільки унікальну архітектуру, а й функціональні можливості урізноманітнити планування квартир і створити тераси з панорамними лаунж-зонами.
На терасі 12 поверху створять абсолютно унікальний і при цьому функціональний елемент екстер'єру — відкритий басейн, доступний виключно для резидентів комплексу. Для романтичного вечора з коханими людьми або ділового бранча всередині Avenue 25 спроєктований зелений сад в японському стилі.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 3.3 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Студия. Отопление автономное. Входная дверь железная. Дом построен в 2025 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть детсад, школа, супермаркет, парк
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 4
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Особливості:
-резиденти комплексу будуть відчувати себе як в найкращому готелі, оскільки їм нададуть повний комплекс сервісних послуг
-в ЖК Avenue 25 передбачені житлові апартаменти, комерційна нерухомість та офісні приміщення
-великі вікна в підлогу в поєднанні з високими стелями забезпечать хорошу інсоляцію і багато простору
-фасад будівлі поєднує в собі різні рішення, серед яких структурний фасад, триплекс, латунні і алюмінієві елементи, розсувна система і вітражі
-для того, щоб блоки від кондиціонерів не псували зовнішній вигляд, забудовник передбачив спеціальні ніші
-закритий підземний паркінг на 158 місць з можливістю зарядки електромобілів
-цілодобова охорона, пропускна система

Инфраструктура
Avenue 25 знаходиться в одному з найбільш розвинених районів міста. Вся ділова і культурна інфраструктура центральної частини Дніпра на відстані пішої доступності. Якщо потрібен буде громадський транспорт, поруч проїжджають маршрутні таксі №116 і №126.
У 7 хвилинах пішки розташований парк культури і відпочинку імені Т. Г. Шевченка, в якому є мотузкове «містечко», сучасні дитячі майданчики і воркаут-зони, тенісні корти, оглядовий майданчик на Дніпро, ресторан «Шопочем» і кав'ярні. При прогулянках вздовж набережної вам будуть зустрічатися на шляху ресторани, архітектурні пам'ятки, міський крейсерський яхт-клуб. По сусідству з ЖК працює планетарій, а на відстані 1 км — Дніпровський державний цирк.
З навчальних закладів в окрузі можна виділити ліцей №100, приватну школу «Абрикос», спеціалізовану школу №67 еколого-економічного профілю, інтерактивну школу нового формату Primus Inter Pares School, а для малюків — дитячі сади №271, №317, Shalom Baby та безліч інших приватних клубів.
Ще одна перевага в розташуванні ЖК Avenue 25 — близькість до медичних центрів. До Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги №4, дитячої лікарні №5, поліклініки для дітей №1, клініки «Оксфорд Медікал» і діагностичного центру «Медікум» пішки 12 хвилин, приватний центр JMC — 10 хвилин, стоматологія VAN Clinic DENTAL, Центр сімейного здоров'я та реабілітації «Геліос» — 2 хвилини.
Широке різноманіття фітнес-клубів в окрузі дає можливість вибрати, де займатися спортом — це Fit Haus, Sport Star, Workout Academy, «Дніпро-Бадмінтон», MGym Menorah Fitness, PROGYM, EMS-FIT-STUDIO та інші.
Найближчі супермаркети — «АТБ», VARUS і Le Silpo — знаходяться в межах 10 хвилин пішки від будинку. Також неподалік працює Нагорний ринок, де продають фермерські продукти.

В пропозиції є незбережені дані.