62 400 $
1 200 $/м²
52 / 26.2 / 10 м²
этаж 16 из 17
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
2 нед. назад
3 нед. назад
0 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
ЖК Lagom — це унікальний проєкт, який реалізується в тихому, екологічно чистому районі міста Дніпро, недалеко від живописного прибережного скверу. Житловий комплекс європейського типу включає 17-поверховий будинок з упорядкованою обгородженою територією. Внутрішній двір розташований на стилобаті і розділений на кілька зон: дитячі та спортивні майданчики, а також озеленені місця для відпочинку. Припаркувати машину можна на гостьовій стоянці біля будинку, в індивідуальному гаражному боксі або в підземному паркінгу — місць повинно вистачити для всіх власників авто.
Перевагою проєкту Lagom є видові квартири — з вікон відкривається мальовнича панорама на річку Дніпро і все місто в цілому. Завдяки великим вікнам в квартирах буде світло і візуально просторіше.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.7 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Отопление автономное. Совместный санузел. Входная дверь железная. Дом построен в 2022 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть детсад, школа, остановки, супермаркет, парк
Верифицированный профиль
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 2
Последний визит на сайт вчера
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Комплектація:
-в будинку 175 квартир площею від 30 до 70 м2 з одно- і двокімнатними варіантами планувань, також можливе індивідуальне перепланування й об'єднання квартир
-безпека мешканців представлена ​​системою автоматизації, яка забезпечує протиаварійний захист обладнання, а також передбачена автоматична пожежна сигналізація. Скрізь встановлені датчики диму.
-в під'їздах встановлені 2 ліфти від компанії "Ozbesler" вантажопідйомністю 1000 і 630 кг
-в якості утеплювача застосовується мінеральна вата товщиною 10 мм
-у всіх квартирах встановлюються двокамерні енергозберігаючі склопакети з п'ятикамерним профілем

Инфраструктура
ЖК Lagom знаходиться в Соборному районі міста Дніпро на перехресті вулиць Мандриківська і Космічна. Поблизу є все необхідне для комфортного проживання: школи, дитячі сади, магазини та інше. До центру міста 14 хвилин на авто через вул. Набережна Перемоги. Біля будинку розташована зупинка автобуса №107 та маршрутних таксі №18, №20, №29, №55, №60 та №157А.
У пішій доступності від будинку знаходиться набережна Дніпра, вздовж якої працюють яхт-клуб «Січ», аквапарк Happy Day, вейк-парк Sentosa, курортні комплекси з басейнами і СПА, а також безліч ресторанів. В 1 км від ЖК є парк розваг «ЛАВИНА» — сучасний гірськолижний комплекс з лижними і тюнінговимі трасами.
Перевага розташування Lagom для сімей з дітьми полягає в близькості до різних навчальних закладів. Неподалік відкриті НВК №66, середні школи №73 і №140, дитяча музична школа №15, дитячі садки №337 «Пізнайко», №311 «Сонечко», №378 «Гармонія», №7 «Малюк» та інші.
Ще один плюс локації — до дитячої обласної лікарні, поліклініки для дітей, поліклініки для дорослих і міської лікарні №8 пішки менше 15 хвилин.
За продуктами також не потрібно далеко ходити — через дорогу від будинку відкритий супермаркет «АТБ», а в межах 10 хвилин пішки є VARUS і ще один «АТБ». Якщо ви захочете відвідати ресторан або кафе — в радіусі 1 км працюють Saperavi з грузинською кухнею, Confetti, «Джузеппе», [ссылка скрыта].
Для спортсменів підійдуть тренажерний зал «Наутілус» — 7 хвилин пішки, Комбат Айкідо — 15 хвилин, фітнес-клуби «Рельєф» і «Аполлон» — 12 хвилин, спорткомплекс «ВОСХОД» — 20 хвилин пішки і клуб BLaS CrossFit Area — 5 хвилин на авто.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.