53 000 $
1 060 $/м²
  Собственность верифицировано
50 / 30 / 9 м²
этаж 2 из 2
Сталинка
Раздельная
Хорошее состояние
1 нед. назад
1 мес. назад
27 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Продам двокімнатну квартиру з гаражем (у дворі) в Нагірному районі, 2/2, цегляний будинок, 50/30/9, окремі кімнати, металопластикові вікна, балкон, вбудовані меблі, техніка, автономне опалення, гарний житловий стан.
У квартирі все є (меблі в кухні та в обох кімнатах, диван, крісло, двоспальне ліжко, письмовий стіл, встроєні шафи у коридорі та спальній кімнаті, комод, телевізор, кухоний стіл, стільці, мікрохвильова піч, холодильник) тому у квартирі можна жити одразу або здавати в оренду. Як Вам підходить - так і зробите.
Ще у дворі є наш (Ваш) невеличкий палісаднік.
Затишний, тихий закритий двір.
Квартира розташована у серці міста Дніпра. І те що гараж у дворі це додатковий плюс, тому що наявність пакувальних місць (особливо в центрі міста) обмежена.

53 тис. дол.
Можливий торг.

Я власник квартири.
Але краще дзвоніть моєму чоловікові Володимиру по номеру [телефон скрыт].
Детали
Дом - Сталинка, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Есть газ. Горячая вода - газовый котел. Отопление автономное. Совместный санузел, туалет/ванная/душ. Сантехника в нормальном состоянии. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - линолеум. Есть балкон. Окна металлопластиковые. Общее состояние квартиры - Хорошее состояние. Рядом есть парк, школа, супермаркет, речка/озеро, остановки, детсад, развлекательные заведения. Торг уместен. Сантехника в нормальном состоянии. Интернет беспроводной
Наталя
Наталя
Собственник
Верифицированный профиль
2
Месяца на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Инфраструктура
ТЦ Нагірний, парк ім. Т Г. Шевченка, школи, ВУЗи, пляж, музеї, зупинки, магазини.

Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.