18 000 грн/мес
ПРЕМИУМ Позняки
56 / 18 / 16 м²
этаж 14 из 25
Украинский кирпич
Раздельная
Отличное состояние
сегодня
6 мес. назад
116 (сегодня 8, вчера 0)
Описание
Опис
- Вашій увазі пропонується однокімнатна квартира з євроремонтом, яка знаходиться по вулиці Драгоманова, будинок 40ж.

-Новий цегляний будинок 2013 року побудови, утеплений, є гостьовий паркінг.

-Квартира світла, простора з правильним плануванням. Коридор, з великою шафою купе, комод для речей, санвузол суміщений, кухня, з виходом на засклену лоджію, та окрема спальна кімната.

-Зроблений якісний ремонт, ремонт робився для себе, матеріали використані якісні, на покладений ламінат, та плитка, є теплий пол. Стіни- шпалери миючі., та декоративні оздоблення, справжні дерев'яні двері.

-Техніка та мебель купувалась нова в свій час, якісна та з гарантією. Повністю укомплектована:
-2 кондиціонери
- 1 телевізор
-система фільтрації та очищення води
- індукційна варильна поверхня
-духова шафа
-холодильник
-бойлер
-пральна машина
- диван на кухні, розкладний
- двоспальне ліжко та ін.

-Квартира в середині будинку, не кутова, дуже тепла, батареї з регуляторами тепла. На кожну квартиру окремий лічильник тепла, низькі комунальні платежі.
-Будинок в чудовому стані, чиста доглянута вхідна група, постійне облагородження території. ОСББ. Заселений, ремонти уже закінчені, шума як такого немає. Активні мешканці постійно підтримують будинок в ідеальному житловому стані.

-Квартира варта Вашої уваги. Така як на фото, навіть краще. Все залишається.

-Розвинена інфраструктура, поряд дуже багато кав'ярень, магазинів, аптек, шкіл та дитячих садків, метро Позняки, Хароківська 10хв. Є абсолютно все необхідне і навіть більше в пішій доступності.

-По всих додаткових питаннях телефонуйте.
Детали
Дом - Украинский кирпич, в квартире 1 комната. Вид из окон на город. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Газа нет, кухонная плита электрическая. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/ванная/душ. Сантехника в нормальном состоянии. , . Есть подогрев полов. Есть балкон застеклен. Лоджии нет. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок подвесной. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, в нормальном состоянии. Тамбур отдельный, капитальный. В квартире есть Телевизор, Утюг, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Кондиционер, Счетчики. Дом построен в 2013 году. Общее состояние квартиры - Отличное состояние. Консьерж. Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, парк, речка/озеро. Предоставление документов. Сантехника в нормальном состоянии. Застеклен. Интернет проводной (кабельный). Наружное утепление стен
Віктор
Віктор
Собственник
Верифицированный профиль
6
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт сегодня
В квартире есть
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Утюг
  • Телевизор
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.