1 050 $/мес
70 / 40 / 30 м²
этаж 15 из 25
Бетонно монолитный
Студия
Дизайнерский ремонт
сегодня
3 нед. назад
716 (сегодня 27, вчера 35)
Описание
Довгостроково здається шикарна квартира із дизайнерським ремонтом в ЖК Шервуд - ідеально для пари, заряджена на щасливі сімейні відносини! Житло бізнес-класу.

ВАЖЛИВО! В будинку працює ГЕНЕРАТОР на ліфти та воду в певні години під час вимкнення світла. Підземний паркінг використовують в якості бомбосховища!

ПРО КВАРТИРУ:
15 поверх із 25, панорамні вікна в підлогу, неймовірний вид на центр Києва.

Площа - 70 м2, висота стель - 2.8 м, вітальня із кухнею, спальня, що затишно відділена, ванна кімната, гардеробна кімната.

*Зона вітальні та кухні
Величезний світлий простір.

Кухня виготовлялася на замовлення в Італії, є вся необхідна техніка, в т.ч. посудомийна машина, мікрохвильова пічка, бойлер, очисна система питної води.

Зона обіднього столу - комфортно сідають 6 осіб. Барна зона - ранкова кава тут особливо запашна! Місце для міні-бібліотеки, smart-tv, місце для вашого широкоформатного фото.

Стильний елітний меблевий гарнітур привезений із США; освітлення та частина декору від нідерландського вишуканого бренду Eichholtz; розкішний розкладний диван від італійського дизайнера.

*Спальня
King size ліжко із дуже зручним матрасом, підйомний механізм для зберігання; косметичний стіл, що із легкістю трансформується в окреме робоче місце.

*Ванна кімната
Площа близько 10 м2, величезна ванна на двох для романтичних вечорів, душова кабіна, дзеркало на всю стіну, бойлер, гігієнічний душ.

*Гардеробна кімната
Окрема та величезна - мрія кожної модниці чи модника! Для всього знайдеться своє місце!

В квартирі два кондиціонери.

Ціна - 1050 $ + комунальні. Квартира вільна і готова до переглядів.
Детали
Дом - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната. Планировка комнат Студия. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. В квартире есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Счетчики, Душевая кабина, Посудомоечная машина. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет оптоволоконный
Юлія
Юлія
Собственник
Верифицированный профиль
1
Год на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт вчера
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
ЖК Шервуд знаходиться в Солом’янському районі, вул. Авіаконструктора Антонова 2Б, закрита територія із ландшафтним дизайном, цілодобова охорона, пропускна система, трьохрівневий підземний паркінг, в будинку поштомат Нової пошти.

Поруч кілька парків, дуже зручна транспортна розв’язка в будь-яку сторону міста. До вокзалу 5 хв на авто, до Хрещатика - 15, до Жулян - 7 хв.

В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
История изменения цены
23.06.2024 - 50 $ 1 050 $
15.06.2024 - 100 $ 1 100 $
05.06.2024 1 200 $
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.