1 500 $/мес
91 / 55 / 10 м²
этаж 6 из 7
Украинский кирпич
Раздельная
Дизайнерский ремонт
1 нед. назад
2 нед. назад
81 (сегодня 1, вчера 7)
Описание
Орендувати квартиру з ремонтом у сакральному, історичному та діловому центрі Києва – це по-справжньому круто. Здається в оренду стильна трикімнатна квартира в елегантному київському будинку клубного типу. 150 метрів від станції метро Арсенальна. Вікна квартири в оренду виходять на вулицю Івана Мазепи, яка з'єднує Лавру та Маріїнський парк. До Майдану Незалежності та Хрещатика пішки 30-35 хвилин.
Квартира для оренди в центрі Києва вільна, готова прийняти орендарів найближчими днями. Є основні корпусні та м'які меблі, бойлер, пральна машина, телевізор, інтернет, холодильник, сучасне оснащення санвузла та кухні.
Коли-небудь їхали від Хрещатика до Лаври чи меморіалу Батьківщині-Матері? Напевно, у ланцюжку елегантних особняків помічали лаконічну будівлю з елементами конструктивізму поблизу Арсеналу та готелю Салют. Сьогодні є шанс взяти в оренду трикімнатну квартиру у цьому знаковому будинку. Жити орендарем розкішної трикімнатної квартири у Печерському районі Києва поблизу посольств, арт-галерей, парків та столичної інфраструктури VIP класу.
За крокової доступності від трикімнатної квартири в центрі Києва поряд з метро Арсенальна:
легендарна Аскольдова могила, Парк Слави, Маріїнський парк, Паркова дорога – чудові місця для прогулянок, творчої наснаги, роздумів та ранкових пробіжок;
Київська Лавра, Виставковий центр Арсенал (книжкові та мистецькі виставки, вернісажі, фестивалі мистецтв, міжнародні форуми), конгрес-хол «Парковий», як музеїв, арт-клуби, майстерні художників, творчі студії;
Транспортний університет, Академія керівних кадрів культури та мистецтва;
Житлові комплекси Печерського району преміум та бізнес-класу з офісними та комерційними просторами, сервісними центрами, спортивними клубами, орендарям квартири у Києві доступні послуги цих об'єктів;
Бізнес-центри класу А, офіси міжнародних компаній та організацій, іноземні посольства, Представництво ООН – іноземним орендарям квартири у Києві до роботи кілька кроків;
ЦНАП, офіси банків, відділення Нової пошти та Укрпошти;
ресторани, кафе, бари, кондитерські, модні бутіки, продуктові магазини; спортивні клуби з басейнами та тренажерними залами;
кілька київських лікарень, медичних центрів, клінік, кабінетів приватної практики.
Планування трикімнатної квартири в оренду у метро Арсенальна у Києві. Коридор 10,6 кв.м. об'єднує входи у великий (6,7 кв.м.) санвузол з вікном, бойлером та пральною машиною, кухню та три житлові кімнати. Кухня 9,8 кв.м із місткою системою зберігання.
У трикімнатній квартирі в оренду в центрі Києва всі окремі кімнати:
вітальня 24,5 кв.м з приєднаною лоджією, велика система зберігання, м'який куточок з кріслами та диваном представницького типу;
спальня з приєднаною лоджією 21,9 кв.м, встановлена ​​велика шафа-купе, двоспальне ліжко, комоди, тумбочки;
житлова кімната 15,4 кв. - Кабінет, домашній офіс або дитяча з лоджією.
Базова палітра трикімнатної квартири, що здається в оренду в Києві біля метро Арсенальна і Маріїнського парку - натуральна пастельна гама, відтінки горіха, вишні, персика, молочного шоколаду, вершків.
Квартира в оренду у Києві з трьома окремими кімнатами, відмінним ремонтом та меблями розташована на сьомому поверсі. Є ліфт, контроль доступу до під'їзду. Сусіди квартири в оренду на вулиці Івана Мазепи за 150 метрів від метро Арсенальна у Києві винятково солідні.
Оренда трикімнатної квартири з великою кухнею та санвузлом, ергономічним плануванням, якісними меблями, енергозберігаючими склопакетами, кондиціонером та відмінним ремонтом підходить для журналістів, дипломатів, топ-менеджерів, викладачів, бізнесменів, корпоративного житла у центрі Києва. Орендуйте квартиру у Метро Арсенальна в Києві найближчими днями: квартира вільна, запис на перегляд відкритий.
Детали
Дом - Украинский кирпич, в квартире 3 комнаты. Вид из окон на город. Квартира перепланирована, планировка комнат Раздельная. Есть газ, кухонная плита электрическая. Горячая вода - централизованная. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/ванна. Сантехника в нормальном состоянии. , . Есть балкон застеклен. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, в нормальном состоянии. Тамбура нет. В квартире есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Кондиционер, Душевая кабина. Дом построен в 2006 году. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, парк, речка/озеро. Предоставление документов. Сантехника в нормальном состоянии. Застеклен. Интернет оптоволоконный. Комиссия за услуги 50 %
В квартире есть
  • Душевая кабина
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
LuxGreat
Верифицированный профиль
Platinum partner
1
Рекомендация
6
Лет на сайте
Активных объявлений 26
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 13465
Последний визит на сайт вчера
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.