1 000 $/мес
Максимовича, 3г
89 / 60 / 15 м²
этаж 22 из 23
Дизайнерский ремонт
сегодня
4 дня назад
5 (сегодня 4, вчера 1)
Описание
Затишна 2-кімнатна квартира в ЖК «4 сезони», Голосіївський район


Голосіївський район, ЖК «4 сезони»
5-7 хвилин від метро Васильківська.Під’їзд, з чотирма ліфтами, 2 з яких грузові, розвиненою інфраструктурою - дитячій майданчик, аптеки, клініка, магазини, ресторани, зоомагазин, кав’ярні та укриття.
Квартира знаходиться на 22му поверсі, 23х поверхової споруди. Двері на кодовому замку - вхід тамбур квартир. Відеоспостереження. Сусіди порядні, товариські.Безключовий доступ в квартиру, окрім того - два надійні замки і домофон з відеокамерою. Сигналізація, постановка на охорону та режим «ВДОМА».ПередпокійБЕЗКЛЮЧОВИЙ ДОСТУПСИГНАЛІЗАЦІЯПОСУДОМИЙНА МАШИНА
ДВА САНВУЗЛИ, ДВА БАЛКОНИ, ОКРЕМА ГАРДЕРОБНА, БОЙЛЕР,КУХНЯ-ВІТАЛЬНЯОКРЕМА СПАЛЬНЯ, ТЕПЛА ПІДЛОГА, ВСЯ ТЕХНІКА, ДВА КОНДИЦІОНЕРИ, ПРАЛЬНА МАШИНКА-СУШКА, ПАНОРАМНІ ВІКНА ПО ВСІЙ КВАРТИРІАРТ-БЕТОН, ФІЛЬТР ДЛЯ ВОДИ, ПОДРІБНЮВАЧ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ
ДВА САНВУЗЛИ - в кожному санвузлі тепла підлога, примусова вентиляція, красиві великі дзеркала з підсвітками та багато місця для зберігання
КУХНЯ-ВІТАЛЬНЯ (40 кв.м) засклений панорамний балкон (5кв.м)
НА КУХНІ - сучасна техніка : вбудована мікрохвильовка, духова шафа, посудомийна машина, склокерамічна індукційна плита, витяжка, вбудований холодильник з морозильною камерою. Багато місця для зберігання. Велика панорамна на 2 відділення. ФІЛЬТР ДЛЯ ВОДИПОДРІБНЮВАЧ ХАРЧОВИХ ВІДХОДІВ в раковині.КРАН-ДУШ на кухні. Тепла підлога (кухня, балкон). На підлозі плитка. Сама кухня стильна, від відомого українського виробника меблів.З кухні вхід на балкон, на балоні - тепла підлога, панорама міста, освітлення стельове.
В ВІТАЛЬНІ: великий сучасний телевізор (55 дюймів, зі smart tv), консоль під телевізором, що переходить в підвіконня, підсвітка в інсталяції навколо телевізору, величезний, зручний та стильний диван, «французьке» велике сидяче підвіконня з шикарним панорамним видом на все місто (Мати-Батьківщину, Дніпро, весь центр, Голосіївський ліс). З вікон щоранку видно світанок. В квартирі тихо та тепло. В підвіконня вбудовані конвектори. Які дають квартирі тепло, та не дають утворюватися конденсату на вікнах.Ламінат найвищої якості, світлий, теплий, можна ходити босоніж.На вікнах ролетні штори. Та стіні дизайнерське панно-шпалери з об’ємним тисненням. Арт-бетон.
СПАЛЬНЯ є вхід в окремий господарський санвузол, засклений балкон -кабінет та ОКРЕМУ ГАРДЕРОБНУ КІМНАТУ!Два вили освітлення.Велике ліжко з бортами, де можна присісти. Якісний ортопедичний матрац Venetto «Інь-Янь» зима/літо 160*200Дизайнерська інсталяція. РОЛЕТИ BLACKOUT (при потребі в будь-який час доби АБСОЛЮТНА ТЕМРЯВА).На балконі (використовується як кабінет):Стіл, поличка, ролетні штори, арт-бетон-декор, з боку спальні-блек-аут, тобто не видно зі спальніі з вулиці-що відбувається на балконі. Світлоз зручними вимикачем (ногою).ГАРДЕРОБНА КІМНАТА- дзеркало-гримера з лампочками, дуже багато місця для зберігання одягу.ПЕРЕДПОКІЙ - вбудована-шарфа купе з великим дзеркалом.wi-fi2 кондиціонери (вітальня, спальня)

З тваринами можна за умови відшкодування/депозиту за нанесену ними шкоду.

Стильна, красива квартира, з сучасним ремонтом!

3 1 5 9 1 7 3 4 0 4 7 1
Детали
В квартире 2 комнаты. В квартире есть Утюг, Шкаф, Холодильник, Кровать, Микроволновка, Посуда, Кондиционер, Сигнализация, Спутниковое ТВ, Счетчики, Душевая кабина, Посудомоечная машина. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Комиссия за услуги 50 %
THE Capital
Верифицированный профиль
9
Лет опыта
1
Месяц на сайте
Активных объявлений 10
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 29747
Последний визит на сайт 4 дня назад
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Спутниковое ТВ
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Утюг
Адрес
Киев, Максимовича, 3г, Голосеевский р-н
В пропозиції є незбережені дані.