20 000 грн/мес
65 / 32 / 13.5 м²
этаж 6 из 25
Украинская панель
Раздельная
Евроремонт
сегодня
3 дня назад
109 (сегодня 14, вчера 21)
Описание
Пропонується в оренду 2-х кімнатна простора квартира 65/32/13,5 на 6 поверху 25 етажного нового будинка по вул. С. Русової ЖК Патріотика Кімнати розташовані окремо. Туалет та ванна кімната теж розташовані окремо. У квартирі є всі необхідні меблі для комфортного проживання: широке двуспальне ліжко, угловий диван, що розкладається , 2 шафи-купе, 1 шафа з розпашними двірцятами, меблева стінка з гардеробною шафою, 2 робочих місця, кухня, обідяний стіл. У квартирі наявна техніка: пральна машина автомат, кондиціонер, мікрохвільова піч, електрична плита з духовою шафою, холодильник, бойлер на 100л.Квартира оснащена счетчиками холодної, гарячої води, счетчиком та регуляторами опалення, що дозволяє значно економіти на комунальних послугах. У будинку є 3 лифти (1 вантажний).Парадне чисте та охайне, є конс`єрж.Поруч знаходятся дитячі садочки, школа, ТЦ "Новус", ФОРА", "АТБ", "Метро", "Епицентр". До метро Позняки 10 хвилин пішки, до метро Осокорки 15 хвилин пішки.
Детали
Дом - Украинская панель, в квартире 2 комнаты. Вид из окон во двор. Планировка комнат Раздельная. Газа нет, кухонная плита электрическая. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. В квартире 2 раздельных санузла, туалет/ванна. Есть сантехника. Есть балкон застеклен. В квартире есть Утюг, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Счетчики. Дом построен в 2019 году. Общее состояние квартиры - Евроремонт. Консьерж. Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, речка/озеро. Застеклен. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен
Оксана
Оксана
Собственник
Верифицированный профиль
2
Месяца на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 дня назад
Детали интерьера
У квартира зроблен свіжий косметичний ремонт. У квартирі є всі необхідні меблі для комфортного проживання: двуспальне ліжко, угловий диван, що розкладається , 2 шафи-купе, 1 шафа з розпашними двірцятами, меблева стінка з гардеробною шафою, 2 робочих місця, кухня, обідяний стіл. У квартирі наявна техніка: пральна машина автомат, кондиціонер, мікрохвільова піч, електрична плита з духовою шафою, холодильник.Квартира оснащена счетчиками холодної, гарячої води, счетчиком та регуляторами опалення, що дозволяє значно економіти на комунальних послугах

Планировка
Кімнати у квартирі розташовані окремо. С/у теж окремий. Широкий передпокій.

Дом и двор
Будинок, у которому знаходиться кватрира новий, дуже гарне парадне, оздоблено кахельною плиткою. Є 3 ліфти (2 пасажирських та 1 вантажний) В домі є конс`єрж, двір охайний.

Инфраструктура
Поруч знаходятся дитячі садочки, школа, ТЦ "Новус", ФОРА", "АТБ", "Метро", "Єпицентр". До метро Позняки 10 хвилин пішки, до метро Осокорки 15 хвилин пішки.

В квартире есть
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Утюг
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.