10 000 грн/мес
50 / 40 / 7.6 м²
этаж 9 из 9
Типовая панель
Смежно-раздельная
Хорошее состояние
вчера
3 дня назад
23 (сегодня 9, вчера 14)
Описание
2к., Стальського,28а (Воскресенка біля Епіцентру ), без комісії, власник, 50/18/14/7,6.
Довгострокова оренда . Квартира в гарному стані, світла, затишна, 50/18/14/7,6 дві кімнати (у третій хозяйські речі), 9/9 новий ліфт. 2 великі застіклені лоджії на різні сторони, м/пласт склопакети, паркет, лічильники на газ, х/г воду, окремий санвузол, кладова, центральне опалення, нові радіатори, стіни утеплені зовні пенопласт у 2022р. Здається з усім необхідним для проживання: газова плита, нова пральна машина , холодильник, бойлер, двоспальні дивани, крісла, шафи для одягу, доглянута сантехніка, кухонний посуд. У дворі будинку присутня вся необхідна інфраструктура: новий стадіон біля школи, дитячий садочок, доглянутий парк з дитячими майданчіками та лісосмугою. Магазини Сільпо, Епіцентр, АТБ, NOVUS, ТРЦ Kвадрат, авторинок пішки до 5хв. Вдале транспортне сполучення: зупинки трамв/тролейб/маршрутка 2хв пішки - до м"Лісова" та м"Чернігівська" їхати 15 хвилин .
В пріоритеті сімейна пара , що не палять, можна з дітьми, можна з тваринами.
Перший місяць плюс завдаток в розмірі однієї місячної орендної плати.
Без комісії.
Вартість оренди складає 10000 грн. + комунальні послуги.
Олена, WhatsAppViber[телефон скрыт]Telegramm
Детали
Дом - Типовая панель, в квартире 2 комнаты. Вид из окон на парк, во двор. Квартира стандартная, планировка комнат Смежно-раздельная. Есть газ, кухонная плита газовая. Горячая вода - централизованная. Отопление центральное. Раздельный санузел, туалет/ванна. Сантехника в нормальном состоянии. , . Подогрева полов нет. Балкона нет застеклены. Есть 2 лоджии, застеклены. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок обои. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери типовые, в нормальном состоянии. Тамбур совмещенный, капитальный. В квартире есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Посуда. Дом построен в 1988 году. Общее состояние квартиры - Хорошее состояние. Рядом есть парк, супермаркет, остановки, детсад, школа. Сантехника в нормальном состоянии. Застеклен. Застеклена. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен
В квартире есть
  • Посуда
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Олена
Олена
Собственник
Верифицированный профиль
3
Дня на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт вчера
Детали интерьера
в жилому стані, є всі необхідні меблі

Планировка
2 великі застіклені лоджії на різні сторони. Північні вікна кухн+лоджія на двір на бічний вхід до Епіцентр. Південна лоджія на парк та шкільний стадіон.

Дом и двор
Новий ліфт, охайний підїзд , вихід у бік Епіцентр 200м, доглянута придомова теріторія. Можливо ставити авто на дворі - видно з кухні. Або ж трохи далі на паркінг під Епіцентр.

Инфраструктура
Школа, дитячий садочок прям у дворі. Зупинки 3 хв: з Дашкевича- трамвай до мЧернигівська/маршруткі на Оболонь; з Братиславської тролейбус до м. Лісова, маршруткі на Дарницю. Сільпо, Епіцентр, АТБ, NOVUS- пішки 3хв.; ТРЦ Kвадрат, авторинок Пєрова - пішки 5хв. через парк Аврора. Раз на тиждень великий фермерській ринок на Микитенка - пішки 5 хв.

История изменения цены
вчера - 2 000 грн 10 000 грн
20.10.2024 + 2 000 грн 12 000 грн
19.10.2024 10 000 грн
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.