105 000 $
2 333 $/м²
45 / 17.5 / 11.5 м²
этаж 1 из 5
Украинский кирпич
Раздельная
Отличное состояние
1 мес. назад
9 мес. назад
937 (сегодня 0, вчера 2)
Описание
Продам чудову квартиру з виходом на власну терасу із земельною ділянкою та підвальним приміщенням. Територія закрита та охороняється, достатня кількість паркувальних місць для мешканців. Є підземний паркінг який є бомбосховищем з декількома виходами.

Будинок зданий в експлуатацію, бізнес класу, документам більше 3-х років, право власності.

Квартира з ремонтом, якісною побутовою технікою та меблями, в гарному стані. Тепла підлога по всій площі квартири, лічильники на воду, електроенергію. З житлової кімнати та з кухні є вихід на власну терасу з невеличкою ділянкою, за якою розташований зелений затишний двір з дитячим майданчиком.

Додаткові фото та відеотур відправлю на прохання, пишіть у Telegram, Viber.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 1 комната, высота потолков 3 метра. В квартире 2 окна, Вид из окон во двор. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление автономное. Совместный санузел, туалет/ванна. Сантехника новая. Покрытие полов, есть подогрев полов. Балкона нет. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. Тамбура нет. В квартире есть Шкаф, Холодильник, Стиральная машина, Счетчики. Дом построен в 2013 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - Отличное состояние. Охрана, автопарковка. Рядом есть парк, супермаркет, школа, детсад. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Торг уместен, Прямая продажа. Сантехника новая. Интернет беспроводной
В квартире есть
  • Счетчики
  • Стиральная машина
  • Холодильник
  • Шкаф
Роман
Роман
Собственник
Верифицированный профиль
9
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 дня назад
Вашу скаргу прийнято!
Детали интерьера
В квартирі встановлена дуже якісна сантехніка: ванна, унітаз та раковина Villeroy & Boch, змішувачі Kludi.
Побутова техніка: вбудований холодильник Bosch, електрична плита Bosch, духова шафа Gorenje, витяжка Gorenje, пральна машинка Zanussi.
В квартирі встановлено бойлер Atlantic на 100л.
Тепла підлога Devi встановлена на всій площі квартири, регулювання окреме у передпокої, кухні, санвузлі та кімнаті.
Є місце для встановлення посудомийної машини а також кондиціонера або рекуператора.

Планировка
Висота стелі 2.75м (від забудовника 3м). Дуже гарна звукоізоляція як всередині будинку, так і від шумів надворі.
Панорамні вікна з дверима із двокамерним склопакетом Rehau.
Квартира має великий передпокій з місткими шафами для зберігання речей, яку можна використовувати як кабінет.
З кухні та з житлової кімнати є вихід на терасу розмірами 5*2 виконану з палубної дошки.
Окрім цього, в користуванні є тепле підвальне приміщення для зберігання речей або господарських робіт. У приміщенні є освітлення і електроживлення.

Дом и двор
Квартира знаходиться в дуже затишному житловому комплексі. Будинок має 5 поверхів, паркувальних місць вистачає для мешканців, декілька дитячих майданчиків, невеличка зона для занять спортом. Територія чиста та доглянута, багато зелені та різноманітної рослинності.

Инфраструктура
Добре розвинута інфраструктура, на території ЖК є декілька дитячих майданчиків з покриттям, зони для заняття спортом. Поруч з ЖК є супермаркет Novus, великій вибір кафе та кондитерських, відділення Нової пошти, Rozetka, УкрПошти. Неподалік розташований Торгівельний Центр Retroville.
До станції метро Сирець можна дійти пішки через паркову зону за 30 хв.
750 метрів до майбутньої станції метро Мостицька.

Адрес