133 000 $
1 814 $/м²
73.3 / 32.2 / 21.18 м²
этаж 24 из 25
Бетонно монолитный
Раздельная
Дизайнерский ремонт
1 нед. назад
10 мес. назад
301 (сегодня 3, вчера 1)
Описание
Продається світла, затишна, простора квартира у ЖК «Теремки» (Голосіївський район).
Поверх – 24/25. Площа: 73,3/32,2/21,18. У наявності документи на право власності.
У квартирі зроблений якісний сучасний ремонт з усіма меблями та технікою (кухня-студія з посудомийною машиною, містким холодильником, вбудованою микрохвилівкою, електричним каміном, з яким дуже тепло та затишно взимку; 2 спальні (повністю обладнані, з кондиціонерами), 2 санвузла. Кухня та балкон – з панорамними вікнами, звідки відкривається чудовий краєвид на місто та парк. Квартира облаштована з любов’ю, для себе.

Комплекс знаходиться в екологічній зеленій зоні. Доглянута територія, охорона, відеоспостерження. У комплексі - своя котельня. На території ЖК «Теремки» є продуктові магазини, салон краси, дитячий садочок, атмосферні кав’ярні, ігрові майданчики. Є підземний та гостьовий паркінги. Поруч – Голосіївський парк, парк «Феофанія», музей "Пирогово", парк розваг ВДНГ. На території Голосіївського лісу, що примикає до комплексу, облаштовано велику ігрову зону для дітей та місце відпочинку для дорослих (з альтанками).
До метро – 25 хвилин пішки. Зупинка громадського транспорту знаходиться прямо біля будинку, що дуже зручно. Телефонуйте!

[телефон скрыт]
Тетяна, Сергій
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. В квартире есть Телевизор, Холодильник, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Сигнализация, Посудомоечная машина, Камін. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Интернет беспроводной
В квартире есть
  • Камін
  • Посудомоечная машина
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Холодильник
  • Телевизор
Тетяна
Тетяна
Собственник
Верифицированный профиль
10
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Ваша жалоба принята!
История изменения цены
19.06.2024 - 12 000 $ 133 000 $
18.06.2024 145 000 $
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.