128 000 $
1 329 $/м²
96.3 / 49.7 / 20.4 м²
этаж 2 из 36
Бетонно монолитный
Раздельная
Отличное состояние
сегодня
7 мес. назад
196 (сегодня 1, вчера 5)
Описание
Продається окрема квартира у бетонно-монолітному будинку, який був введений у експлуатацію в 2008 році. У квартирі розташовано 2 кімнати з плануванням роздільного типу. Висота стелі становить 2.7 метра. У приміщенні є 3 вікна, що надають достатньої кількості природного світла. Квартира підключена до гарячого водопостачання та централізованого опалення (встановленний лічильник). В квартирі є два гардеропа та кладова на поверсі.

У санвузлі об'єднані туалет та ванна. Сантехніка працездатна та знаходиться у нормальному стані, а труби є оцинкованими. Підлога покрита ламінатом та лінолеумом. Вікна виконані з металопластику і в гарному стані. Міжкімнатні двері стандартні та також знаходяться в нормальному стані. Загальний стан квартири можна охарактеризувати як чудовий.

Будинок розташований в 7 хв від станції метро "Осокорки" Поруч розташовані освітні заклади, розважальні заклади, зупинки громадського транспорту, супермаркет, парк та річка / озеро. Квартира приватизована, і на неї є свідоцтво про право власності. Також є можливість підключення до дротового (кабельного) інтернету. Стіни будинку зовні утеплені.

Продаж квартири здійснюється без комісії. Пропонуємо швидку угоду та швидке виселення. Тож не втрачайте часу і скоріше зв'яжіться з нами, щоб стати щасливим власником цієї прекрасної квартири!
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.7 метра. В квартире 3 окна, Вид из окон на проезжую часть. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - централизованная. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/ванна. Сантехника в нормальном состоянии. Проведены оцинкованные трубы, в нормальном состоянии. Входная дверь железная. Покрытие полов - ламинат, линолеум, подогрева полов нет. Балкона нет. Лоджии нет. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок эмульсия. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, в нормальном состоянии. Тамбура нет. В квартире есть Телевизор, Кабельное ТВ, Утюг, Фен, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Счетчики. Дом построен в 2008 году. У квартиры 3 собственника, прописано 3 человека. Общее состояние квартиры - Отличное состояние. Консьерж, Охрана, автопарковка. Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, парк, речка/озеро. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: свидетельство о праве собственности на жилье (при приватизации). Торг уместен, Прямая продажа. Сантехника в нормальном состоянии. В нормальном состоянии. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен
Ірина
Ірина
Собственник
Верифицированный профиль
7
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 недели назад
Вашу скаргу прийнято!
Планировка
У квартирі розташовано 2 кімнати з плануванням роздільного типу

Дом и двор
В підїзді є 3 ліфти 2 пасажирских та 1вантажний
На території будинку є цілодобова охорона та відео нагляд і у підїздах консєж
У дворі є два дитячих майданчика, та огорожене баскидбольне поле

Инфраструктура
Будинок розташований в 7 хв від станції метро "Осокорки" Поруч розташовані освітні заклади, розважальні заклади, зупинки громадського транспорту, супермаркет, парк та річка / озеро.

В квартире есть
  • Счетчики
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Фен
  • Утюг
  • Кабельное ТВ
  • Телевизор
История изменения цены
06.05.2024 - 2 000 $ 128 000 $
26.04.2024 - 10 000 $ 130 000 $
19.10.2023 - 5 000 $ 140 000 $
11.10.2023 - 5 000 $ 145 000 $
04.10.2023 150 000 $
Адрес