53 000 $
930 $/м²
57 / 35.5 / 12 м²
этаж 20 из 20
Украинский кирпич
Смежно-раздельная
Евроремонт
1 мес. назад
6 мес. назад
589 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
Видова 2-х кімнатна квартира з антресоллю.
Квартира дворівнева: низ 57кв.м (2 кімнати, кухня, санвузол, коридор, кладова), антресоль (висота стелі 1.35м) - 40кв.м (2 спальні, бойлерна і кладова).
Ремонт 2019 року, робили якісно, для себе: венеціанська штукатурка, стіна-магнітна дошка, тепла підлога, ламінат, плитка.
Стіни 50см+пінопласт 7см (зимою тепло, влітку прохолодно). Проводка закладена під РОЗУМНИЙ ДІМ.
Економні радіатори нової технології з подвійним контуром (централізоване опалення та електричне).
Своя свердловина води в будинку.
Будинок 2016р, знаходиться на вул. Євгена Харченка 47Б у Дарницькому р-ні, до метро Бориспільська 6 зупинок (ходить 104 автобус і маршрутки). Зупинка біля дому.
10 хв пішки до 2-х озер, де можна купатись, поряд ліс. Чудовий панорамний вид з вікон на озеро і будинки, лінія обрію на 180°, пів вікна займає небо. В будинку є магазини, танцювальна студія, англійська і художня школи. Поряд садочок, школа, до АТБ і Фори 5хв пішки.
Ціна з технікою і меблями 53000$.
Продаж без комісії, від власника, можливий торг, можливий продаж по програмі Є- оселя.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 4 комнаты, высота потолков 3.5 метра. В квартире 6 окон, Вид из окон на реку, на город. Квартира перепланирована, планировка комнат Смежно-раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/ванная/душ. Сантехника в нормальном состоянии. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь железная. Покрытие полов - ламинат, плитка, есть подогрев полов. Балкона нет. Лоджии нет. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок эмульсия. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, новые. Тамбур совмещенный, капитальный. В квартире есть Шкаф, Стиральная машина, Посудомоечная машина. Дом построен в 2016 году. У квартиры 1 собственник, прописано 2 человека. Общее состояние квартиры - Евроремонт. Возможна прописка, Консьерж, Кладовая. Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, речка/озеро, лес. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: свидетельство о праве собственности на жилье (при приватизации). Прямая продажа. Сантехника в нормальном состоянии. Новые. Интернет проводной (кабельный). Наружное утепление стен. Владелец соглашается продать по программе єОселя
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Стиральная машина
  • Шкаф
Ірина
Ірина
Собственник
Верифицированный профиль
6
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 1 месяц назад
Вашу скаргу прийнято!
Детали интерьера
Всі меблі були зроблені на замовлення під інтер'єр: шафи, полички, кухня. Вбудована техніка: посудомийка, варильна поверхня, духовка. Пральна машина з прямим приводом. Є фільтрувальна система для води.

Планировка
Планування квартири дворівневе: на антресолі (висота стелі 1,35м) знаходяться 2 кімнати (можна використовувати, як спальні, кабінет або ігрові для дітей). Вітальня з висотою стелі 3,5 м. Є велика комора для речей.

Дом и двор
Будинок з просторим чистим вестибюлем, за яким доглядають консьєржі, 2 ліфта (пасажирський і вантажний). Парковка у дворі, є підземний паркінг.

Инфраструктура
Школа знаходиться у дворі, садочок поряд, поліклініка в 5 хв ходи. Є АТБ і Фора. В самому будинку є магазини, кафе, дитячі студії.

История изменения цены
03.03.2024 - 6 000 $ 53 000 $
28.12.2023 - 6 000 $ 59 000 $
08.12.2023 65 000 $