74 790 $
1 350 $/м²
55.4 / 25.8 / 18.4 м²
этаж 25 из 26
Бетонно монолитный
Смежно-раздельная
Незаконченный ремонт
3 нед. назад
6 мес. назад
1070 (сегодня 5, вчера 7)
Описание
Чудова інвестиція у комфортне проживання! Квартира комфорт класу, що буде вашим ідеальним будинком. Розташована в одному з найпрестижніших районів міста, вона пропонує неперевершеніше поєднання зручності, затишної атмосфери з активним життям у Святошинському районі.


Гарно освітлена квартира із зворушливим видом на місто і на «Святобор» Парк-Резорт, розташована поміж двох станцій метро "Житомирська" і "Святошин" дарує можливість швидко і зручно пересуватись з дому до будь-якого місця в Києві.

Ви зможете користуватися паркуванням, тренажерним залом та просторим двором, де діти зможуть безпечно грати. Поруч із комплексом знаходяться магазини, ресторани та громадський транспорт, що робить його ідеальним місцем для життя.

В будинку три ліфти: два вантажних і один пасажирський, обидва швидко і безперебійно працюють 24/7 (не вимикаються під час повітряної тривоги).

Двір ЖК розроблено для сімей, пішохідні зони, місця для дитячого відпочинку або відпочинку від дітей, все це завершує приємний ландшафтний дизайн з рясною кількістю зелені.

Інфаструктура навколо:

- Безліч невеликих крамниць на будь-які випадки життя
- Три великих супермаркети Novus, FoodPod та АТБ
- Спортивна Зала "Гранд Спорт"
- Аптеки
- Школа
- Заклади дошкільної освіти
- Міська лікарня
і багато закладів та місць для дозвілля (Парк Верховинна, ім. Михайла Котельникова, сквер Львівських митців, ресторани, кафе, салони тощо).

Безпека:
В будинку працює консьєрж, у дворі встановлено камери відеонагляду, присутня охорона.

Хол етажу з повністю готовим ремонтом, є вихід на загальний балкон з видом на двір, парк і Київ.

Квартира видова, на 25-му поверсі відкривається захоплюючий пейзаж на Київ.

Планування стандартне, продумане, кімнати мають оптимальну геометрію, при цьому збережена можливість перебудови під індивідуальні потреби майбутнього мешканця. Забудовником передбачена двокімнатне планування з двома спальнями та кухнею, суміщеним санвузлом і зоною передпокою. За бажанням конфігурацію планування можна змінити, також є балкон для затишних ранкових сніданків.

Загальна площа квартири – 55,4м2. Я є одноосібним власником обєкту, продаж тільки з повним переоформленням. Ціна за квадрат - 1550дол. - ця ціна включає в себе всі витрати, тобто більше Ви не за що не сплачуєте.

З будь-якими питаннями дзвоніть або пишіть у мессенджерах (ватсапп/вайбер тощо), чекаю на перегляди.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 3.1 метра. В квартире 2 окна, Вид из окон на город. Квартира стандартная, планировка комнат Смежно-раздельная. Газа нет. Нет горячей воды. Отопление автономное. Совместный санузел. Сантехники нет. Разводки труб нет. Входная дверь железная. Нет покрытия полов, подогрева полов нет. Есть балкон не застеклен. Лоджии нет. Состояние стен - черновые работы. Окна металлопластиковые, новые. Тамбура нет. Дом построен в 2020 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - Незаконченный ремонт. Консьерж, автопарковка, Возможна прописка, Охрана. Рядом есть школа, развлекательные заведения, супермаркет, парк, детсад. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: свидетельство о праве собственности на жилье (при приватизации). Прямая продажа, Свободна. Не застеклен. Наружное утепление стен. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Денис
Денис
Собственник
Верифицированный профиль
10
Месяцев на сайте
Активных объявлений 5
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Вашу скаргу прийнято!
История изменения цены
05.04.2024 - 2 770 $ 74 790 $
10.01.2024 77 560 $
Адрес