83 990 $
1 200 $/м²
70 / 31 / 22 м²
этаж 20 из 24
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей свободная планировка
2 мес. назад
2 мес. назад
160 (сегодня 0, вчера 2)
Описание
Без комісій, від власника. Можливість оплати офіційно на банківський рахунок у національній валюті (частково/повністю),по переуступці або 280 постанова чи Є-оселя (+всі податки)
Виноградар, вулиця Івана Виговського, буд. 40/12;

Продається без комісії від власника 2к квартира з класним ефективним плануванням, хорошим розташуванням на поверсі та самого будинку, в секції з 3ма ліфтами. Видова на південь на вул. Виговського.
Готова для початку ремонту, отриманню прав власності. Хороші вікна,двері, встановлені брендові австро-німецькі радіатори.
Функціональне планування, без зайвих "кутів"
Хороший 20 поверх (з 24)
Будинок введено в експлуатацію, отримання ключів, роблять ремонти та вже заселяються.
Будинок розташований у зручній локації, поряд з ТРЦ RETROVILE, та інфраструктурою району.

Будинок 13.10, блок Б:
2-кімнатна квартира, планування 2с6
Загальна площа 69+ м. кв. Два сан вузла.
Кухня - студія - 22 м.кв.
2 кімнати - 11 м. Кв, та 20 м. Кв
Сан вузли - 4.50 м. кв. та 2,0 м. кв. відповідно
Чистова висота стелі 2,75 м
Дуже вдало попались вікна (панорамні і видові з кухні та балкону, та До коліна в житлових кімнатах, де потрібен затишок)
Вікна виходять на пд-сх та пд-зх, панорамні в підлогу, що додає трохи об'єму та корисної площі.

Ціна: 83990 $

Є багато додаткових фото квартири, будинку та внутрішнього двору та відеоогляд!!!

Встановлені лічильники на електроенергію, воду, якісні ввідні кабелі на хорошу потужність до 11-12кВт. Власна кришна газова котельня!
Поруч вся необхідна інфраструктура, дитячі садки та заняття, відома Гімназія 257, школи(3,6 та інші), спортивні та дитячі майданчики, трц «Ретровіль», продуктові магазини, аптеки та медичні заклади, кафе, ресторани та салони краси.
Поруч озера, парки, ліс. Один із найзатишніших і приємних районів міста.
Дуже зручна транспортна розв'язка, будується та планується відкриття станцій метро "Проспект Правди" та "Мостицька" (зелена гілка)
До центру Києва 20-25 хв на авто.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.8 метра. В квартире 5 окон, Вид из окон во двор, на парк, на проезжую часть. Квартира перепланирована, планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление автономное. В квартире 2 раздельных санузла, туалет/ванна. Сантехники нет. Разводки труб нет. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - стяжка, подогрева полов нет. Есть балкон застеклен. Есть лоджия, застеклена. Состояние стен - черновые работы. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери типовые. Тамбур отдельный. Дом построен в 2023 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - От строителей свободная планировка. Автопарковка, Охрана, Консьерж. Рядом есть школа, детсад, супермаркет, парк, речка/озеро, лес, остановки, развлекательные заведения. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Прямая продажа, Свободна, Эксклюзивный договор. Застеклен. Застеклена. Интернет проводной (кабельный). Владелец соглашается продать по программе єОселя
Ігор
Ігор
Собственник
Верифицированный профиль
8
Месяцев на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 недели назад
Вашу скаргу прийнято!