58 800 $
1 547 $/м²
38 / 24 / 10 м²
этаж 5 из 25
Бетонно монолитный
Студия
Дизайнерский ремонт
сегодня
4 нед. назад
3752 (сегодня 31, вчера 169)
Описание
Прошу уважно прочитати текст та телефонувати із запитаннями, тількі у разі, якщо Ви не знайшли відповіді на них в оголошені! ЄОСЕЛЯ НЕ РОЗГЛЯДАЄТЬСЯ

Вулиця Заболотного 15 Б
Рідкісна пропозиція!

Продається Студія 38м2 із унікальною ергономікою за ціною, яка менша за собівартість. ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА РУКАХ. Квартира на 5 поверсі з новим якісним ремонтом та меблями.
ЖК" Теремки", будинок 1.

Все робилось для себе!

Повністю оснащена всім необхідним. Заходь та живи. Відмінний варіант як для себе, так і під інвестицію для оренди.

Продумане до найменших деталей планування простору забезпечує максимальний комфорт та функціональність. Вбудовані, спеціально виготовлені на замовлення меблі, дозволяють розмістити значну кількість речей власника квартири із збереженням внутрішнього простору.

Зонування квартири створювалось таким чином, щоб дизайнерский сучасний стиль доповнювався атмосферою домашнього затишку!
Мебльований балкон квартири може слугувати додатковим робочим місцем!

Той випадок, коли відчуття квадратних метрів усередині квартири є значно більшим, ніж ви бачите на папері технічного паспорту.


Будинок зданий (2019) та повністю заселений! Територія комплексу огорожена та знаходиться під охороною! У комплексі є паркінг, магазини та інша інфраструктура.

Ціна 58 800 долларів. У вартість квартири входять ПОДАТКИ ПРОДАВЦЯ ВІД ВАРТОСТІ ОЦІНКИ!
ЯКЩО ВИ БАЧИТИ ОГОЛОШЕННЯ,ТО ВОНО АКТУАЛЬНЕ!
ЩОДО ПЕРЕГЛЯДУ ПОТЕНЦІЙНИМИ ПОКУПЦЯМИ ПРОШУ ТЕЛЕФОНУВАТИ або писати в Телеграмм та інші мессенжери.
ПЕРЕГЛЯД МОЖЛИВИЙ У БУДЬ ЯКИЙ ЧАС,
ЖК" Теремки", будинок 1, власна котельня, вестибюлі створені за авторським дизайном, швидкісні ліфти, консьєрж-система, комплекс із закритою територією, планується свій дитячий садочок, підземний паркінг, фітнес-клуб, аптеки, кав'ярні, поруч школа, дитячі садки, магазини, для мешканців комплексу своя зона відпочинку: бігові та велодоріжки, альтанки, зони барбекю, алея казок, розташований біля Голосіївського лісу - 5 Га власної лісопаркової зони, поруч парк "Феофанія" та музей "Пирогово"
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната. Планировка комнат Студия. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. В квартире есть Телевизор, Кабельное ТВ, Шкаф, Холодильник, Стиральная машина, Микроволновка, Посуда, Спутниковое ТВ. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Прямая продажа. Интернет беспроводной
Олексій
Олексій
Собственник
Верифицированный профиль
2
Месяца на сайте
Активных объявлений 2
Последний визит на сайт сегодня
Вашу скаргу прийнято!
Планировка

В квартире есть
  • Спутниковое ТВ
  • Посуда
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
  • Телевизор
История изменения цены
28.04.2024 - 3 199 $ 58 800 $
23.04.2024 - 2 991 $ 61 999 $
15.04.2024 64 990 $
Адрес