115 000 $
1 956 $/м²
58.8 / 28.9 / 10.3 м²
этаж 6 из 7
Бетонно монолитный
Раздельная
Евроремонт
сегодня
3 нед. назад
80 (сегодня 0, вчера 5)
Описание
Продається своя 2-х кімнатна квартира, без комісії, чистий продаж по договору куплі-продажу. Пройде будь-яку перевірку. Документам більше 3-х років, ніхто не прописаний, я єдиний власник. Загальна площа 58.8 кв.м., роздільне планування. 1 кімната - 17.3, 2 кімната- 11.6, кухня - 10.3, коридор - 13.6 (в коридорі гардеробна), ванна кімната 4.8 кв. м., висота стелі 2.7 м. Квартира на 6-му поверсі 7-ми поверхового під'їзду. В під'їзді домофон, поштомат Нової пошти, великий вантажний ліфт. Двері при вході на поверх на магнітному замку, на поверсі камери відеонагляду в декількох ракурсах.
В квартирі свіжий, якісний ремонт, який робився під себе. В квартирі ніхто не жив.
Встановлені якісні вхідні броньовані двері з класною фурнітурою, у тому числі замки Mottura, які працюють в парі між собою.
Підключена система Ajax, яка включає в себе датчики: відкриття дверей, протипожежний, протікання води, руху з фотофіксацією, а також кран перекриття води з можливістю перекриття на всю квартиру зі смартфону.
Електроенергія: потужність під'єднання 12 кВт, 380В, 3 фази, двотарифний лічильник електроенергії, прямий договір з Yasno/ДТЕК, захисні автомати, і вся електрика розбита на багато груп, розеток дуже багато по квартирі, щоб точно вистачило на все і в майбутньому.
В квартирі підключений домофон та гігабітний інтернет, і в обидві кімнати та на кухню проведена вита пара, для кращої якості зв'язку.
Лічильники на воду (теж прямий договір з Київводоканалом), встановлено бойлер на 50л, система фільтрації і перекриття та обслуговування кожної группи водопостачання в одному місці. Всі змішувачі Hansgrohe, на кухні мийка Franke.
Опалення від котельні ЖК, лічильник опалення на квартиру, електрична тепла підлога в коридорі, в ванній, на кухні та на балконі.
На кухні, та в обидвох кімнатах встановлені кондиціонери.
Стелі повсюди, окрім лоджії з гіпсокарту, з шаром мінвати для тепло та шумоізоляції. У великій кімнаті стіни також з тепло та шумоізоляцією, у маленькій зі сторони сусідів.
Ламінат німецький, вологостійкий підвищеної зносостійкості.
В обох кімнатах в стелю вмонтована декоративна підсвітка з можливістю регулювання інтенсивності та відтінку.
З меблів гардеробна і кухня (стільниця на кухні виконана з зносостійкого і майже вічного декоративного каменю).
Духова шафа, посудомийна машина, варильна поверхня та пральна машина Bosch.
В лоджії підключене освітлення та радіатор опалення.
Продаж за готівку в долларах США.
Торг вітається, пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp. Більше фото за запитом у месенджерах.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.7 метра. Вид из окон во двор. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление автономное. Совместный санузел, туалет/ванна. Сантехника новая. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - ламинат, есть подогрев полов. Балкона нет застеклены. Есть лоджия, застеклена. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок эмульсия. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери типовые, новые. В квартире есть Кабельное ТВ, Шкаф, Стиральная машина, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики, Посудомоечная машина. Дом построен в 2018 году. У квартиры 1 собственник, прописан 1 человек. Общее состояние квартиры - Евроремонт. Возможна прописка. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Торг уместен, Прямая продажа, Свободна. Сантехника новая. Новые. Застеклен. Застеклена. Интернет проводной (кабельный). Наружное утепление стен
Артем
Артем
Собственник
Верифицированный профиль
3
Недели на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 3 дня назад
Ваша жалоба принята!
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
История изменения цены
04.06.2024 - 8 000 $ 115 000 $
30.05.2024 - 2 000 $ 123 000 $
22.05.2024 125 000 $
В пропозиції є незбережені дані.