750 000 $
4 335 $/м²
173 / 91 / 43 м²
этаж 25 из 26
Дизайнерский ремонт
3 дня назад
1 мес. назад
106 (сегодня 0, вчера 0)
Описание
До Вашої уваги пропонується панорамна, дворівневаквартира, з резервне електроживлення (навіть при повному відключені району в квартирі завжди буде світло в необхідному об'ємі), яка розташована в ЖК Автограф. Це розкішна 4-кімнатна квартира з авторським дизайном та продумана до дрібниць, як з погляду ергономіки, так і з технічної частини. Внутрішнє оздоблення квартири виконано з натуральних та екологічних матеріалів. Загальна площа квартири 173,5 м2 + 20м2 тераса і включає: кухню-вітальню з террасою, 1 велика спальня з балконом та гардеробною, 2 дитячі спальні (одна зі своєю гардеробною), 3 с/в (гостьовий, майстер і дитячий), пральна кімната, створюючи затишну та комфортну обстановку. Тераса 20м2 розділена на відкриту (обідню) та закриту зони. Засклена безрамним склінням (виробництво Франція) та стельовими обігрівачами, тому може експлуатуватися цілий рік.

Вся вбудована техніка від відомого світового виробника Siemens. Сантехніка Італія, Німеччина, Іспанія , освітлення та люстри від італійських, французьких, американських виробників, електрофурнітура Schnider, система водопідготовки встановлена в коморі на поверсі, 5 ступенів очищення та пом'якшення + додаткове очищення питної води Zepter, циркуляційний насос, а також меблі з фасадами з натурального дерева переважно з масиву ясена, м'яка Natuzzi, стіл Natuzzi, стільці з Британії, вбудований Біокамін, барні стільці Catalan Italia, натуральний камінь (мармуровидний онікс) на кухні та мармурові стільниці у ванних кімнатах, дитячі меблі ательє LiLu, панно з гіпсу зліплене скульптором на замовлення прямо на об'єкті + підсвічування, екологічне фарбування по всій квартирі фарбою Benjamin Moore, сходи з Латуні, зроблені на замовлення - все це створює унікальний стиль та дизайн преміум-класу квартири. Наявність теплих підлог, на всіх панорамних вікнах 600 мікрон бронеплівки, вхідні двері максимального ступеня захисту Bodyguard. Управління квартирою повністю функціонується через Розумний Будинок, а саме: якість повітря, опалення, вентиляція/рекуперація, зволожувачі Dyson, керування світлом, шторами, сценаріями, замками, пожежна та охоронна сигналізація по всьому контуру квартири, включаючи всі дахи та коридори нижнього поверху, відеоспостереження з детекцією руху по всьому контуру, включаючи дах та коридори нижнього поверху, внутрішньо підлогові конвектори топового німецького виробника на всю квартиру, голосове управління розумним будинком «Привіт Сирі, закрий штори в залі» тощо; зкритий аварійний вихід з нижнього поверху на випадок надзвичайної ситуації.
У вартість також входить 2 паркомісця.
Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, зовнішні стіни з червоної повнотілої цегли, будинок утеплений мінеральною ватою в 15 см, дизайнерські вхідні групи, консьерж і цілодобова охорона, фасад виконаний з керамограніту, що вентилюється, автономна котельня, навпроти великий облагороджений парк "Перемога"
Телефонуйте, перегляди у зручний для Вас час.
Детали
В квартире 4 комнаты. В квартире есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики, Сейф, Душевая кабина, Посудомоечная машина. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Без комиссии
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Сейф
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Rich Estate
Верифицированный профиль
Silver partner
8
Лет опыта
7
Лет на сайте
Активных объявлений 5
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 2423
Последний визит на сайт сегодня
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.