80 000 $
1 166 $/м²
68.62 / 30 / 21.29 м²
этаж 11 из 16
Газоблок
Раздельная
От строителей (с отделкой)
вчера
1 мес. назад
52 (сегодня 0, вчера 2)
Описание
Продаж 2к квартири ЖК Варшавський2 Будівельний N16.2. Помешанная односторонне, вікна на Південь, планування 2С3 метраж-68.62 на 11 поверсі з 16. Стан -якісні будівельні роботи. Встановлені лічильники, своя котельня, вікна Rehau, надійні вхідні двері . Сьома черга Варшавського 2 це один дім( без однокімнатних) розташований у центрі мікрорайону та захищений від вітрів. Унікальність полягає в тому що він має власну огороджену площу тільки для мешканців 16.2 ( одного будинку). Сучасний вестибюль з охороною. Дитячий майданчик та спорт майданчик на власній огородженій території! Дім введений в експлуатацію. Можна заходити на ремонт. Садочок, школа, ТРЦ Ретровіль, супермаркети, спортивні майданчики, веломагазин, приватна клініка, кавʼярні, салони та барбершопи, очистка води, виномаркет.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Газоблок, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - централизованная. Отопление автономное. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Прямая продажа
Ірина
Ірина
Собственник
Верифицированный профиль
1
Год на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 4 дня назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Сьома черга Варшавського 2 це один дім( без однокімнатних) розташований у центрі мікрорайону та захищений від вітрів. Унікальність полягає в тому що він має власну огороджену площу тільки для мешканців 16.2 ( одного будинку). Сучасний вестибюль з охороною. Дитячий майданчик та спорт майданчик на власній огородженій території! Дім введений в експлуатацію. Можна заходити на ремонт.

Инфраструктура
Садочок, школа, ТРЦ Ретровіль, супермаркети, спортивні майданчики, веломагазин, приватна клініка, кавʼярні, салони та барбершопи, очистка води, виномаркет.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.