331 980 $
3 300 $/м²
100.6 / 30.2 / 39.1 м²
этаж 19 из 23
Раздельная
От строителей свободная планировка
1 мес. назад
1 мес. назад
37 (сегодня 1, вчера 0)
Описание
Без комісії! Продаж 2-х кімнатної видової квартири в зданому будинку номер 1. Простір готовий до втілення Ваших креативних ідей.
Максимум для життя резидентів та ще більше комфортну у новому реалізованому ЖК TRINITY — це третій проект девелоперської групи SEVEN HILLS, після успішно реалізованих PARK AVENUE та PARK AVENUE VIP.

Цікавий проєкт у центральній частині міста, три житлових будинки преміум класу з каскадною поверховістю, лаконічними прямими лініями, панорамним склінням і нейтральною кольоровою гамою фасадів. Закрита територія та система охорони.

Територія комплексу приваблює ландшафтним дизайном і продуманим зонуванням. Мешканці TRIIINITY зможуть прогулятися по паркових алеях уздовж будинків, зайнятися спортом на обладнаних workout-майданчиках або розслабитися в озеленених зонах для відпочинку. Для дітей встановлять сучасні ігрові «містечка» з інтерактивними елементами.

Забудовник реалізує концепцію «двір без машин», завдяки чому ви будете почувати себе безпечно і спокійно під час прогулянок по території. Для автомобілів спроєктовані стоянка і дворівневий підземний паркінг на 588 машиномісць, що перевищує кількість квартир.

У 7 хвилинах пішки знаходиться станція метро «Палац Україна», в 12 хвилинах — «Либідська», 20 хвилин — «Печерська». На машині до центральної вулиці міста 13 хвилин.

Прогулятися можна в сусідньому парку ім. Марії Заньковецької, а в 7 хвилинах їзди відкритий Ботанічний сад імені Гришка з мальовничими алеями і місцями для відпочинку
Детали
В квартире 2 комнаты. Вид из окон на город. Планировка комнат Раздельная. Общее состояние квартиры - От строителей свободная планировка. Торг уместен, Срочно
Євген
Євген
Собственник
4
Месяца на сайте
Активных объявлений 2
Последний визит на сайт 4 дня назад
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера
Простір готовий до втілення самих креативних ідей.

Планировка
Дві роздільні кімнати та простора кухня, два сан-вузли, дві гардеробі та одна пральня.

Дом и двор
Просторий центральний вістебюль та рецепція в парадному, два ліфти + вантажний. Затишний двір без авто. Простора, панорамна загальна тераса. Також готовий до використання ковркінг ЖК із красивим панорамним видом на місто для натхненної роботи.

Инфраструктура
Поруч є все для преміального життя.

В пропозиції є незбережені дані.