38 191 $
1 369 $/м²
27.9 / 10.97 / 7.76 м²
этаж 8 из 21
Бетонно монолитный
Студия
От строителей (с отделкой)
2 дня назад
2 нед. назад
463 (сегодня 29, вчера 39)
Описание
Житловий комплекс «Svitlo Park» у Києві – один з найбільших проєктів, мета якого полягає в створенні самодостатнього мікрорайону, який фактично є повноцінним міні-містом.
ЖК прилягає до Столичного шосе і межує з мікрорайоном Лиса Гора.
У районі новобудови багато зелені, є місце для відпочинку на свіжому повітрі та прогулянок.
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 2.7 метра. Квартира стандартная, планировка комнат Студия. Отопление центральное. Совместный санузел. Входная дверь железная. Дом построен в 2025 году. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Рядом есть школа, детсад, супермаркет, остановки. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Верифицированный профиль
3
Недели на сайте
Активных объявлений 10
Последний визит на сайт 2 дня назад
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Проєктом ЖК на ш. Наддніпрянське, 2а в м. Київ передбачено будівництво центру дитячого розвитку, сучасної школи і семи дитячих садочків. Звичайно ж, виконуються стандартні роботи з облаштування території:
створюються майданчики для дітей різних вікових груп;
спортивні та ігрові майданчики;
зони барбекю і лаунж-зони;
велосипедні і бігові доріжки.

Инфраструктура
У безпосередній близькості від новобудови немає об'єктів соціально-побутової інфраструктури – в цьому відношенні район знаходиться на початковому етапі розвитку. Тому «Світло Парк» – житловий комплекс, у концепції якого врахована необхідність створення власних соціально значущих об'єктів.
Створюється мережа різних сервісів зі сфери послуг, споруджується спортивний клуб з басейном, обладнуються підземні і наземні паркінги, а також зарядні станції для електромобілів.
Поруч з комплексом пролягає близько півтора десятка маршрутів міського та приміського транспорту, поблизу автобусна зупинка.
На відстані 900 метрів розташована станція метро «Видубичі».

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.