140 000 $
1 458 $/м²
ПРЕМИУМ Комиссия 5% Академгородок Беличи
96 / 60 / 12 м²
этаж 7 из 16
Украинская панель
Раздельная
Дизайнерский ремонт
вчера
3 нед. назад
42 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Палладіна Академіка просп., 13

Пропонується до продажу тепла та затишна 4-х кімнатна квартира для великої родини площею 96 м2 з авторським ремонтом. Все готово для комфортного проживання: заїжджай та живи. Стан нової.
Планування АППС. Стіни керамзитобетон. Зовнішнє утеплення. Не торцева, в середині будинку. Два лифта: вантажний та пасажирський. На поверсі зроблено гарний ремонт. Загальний балкон. Тамбур з безконтактним доступом. Відеоспостереження та дистанційне відкриття тамбура.
У квартирі скрізь встановлені вікна Rehau з фурнітурою Масо, підвіконнями Blanco і системою мікропровітрювання. Зсередини на вікнах змонтовані касетні рулонні штори з тканиною blackout, що повністю затемнює. На кухні двокамерне вікно з вбудованими в склопакет жалюзі і магнітним керуванням. Москітні сітки.
Усі міжкімнатні двері шпоновані з прихованими петлями і ручками Colombo.
У всіх кімнатах, коридорах і на кухні встановлені теплі підлоги Nexans.
По всій квартирі встановлена підвісна стеля з гіпсокартону. Практично скрізь використовуються прохідні вимикачі для зручності керування світлом у різних частинах квартири. Усі розетки та вимикачі фірми ABB. По квартирі розведена 1 ГБіт локальна мережа (чотири розетки біля письмових столів) і передбачено місце для Wi-Fi роутера. Всі меблі авторські, виконані на замовлення спеціалізованою фірмою. Вся висувна, розстібна та підйомна фурнітура фірми Blum. Розсувні системи шаф у кімнатах та на балконах Braun. У всіх кімнатах та на кухні встановлені інверторні кондиціонери Toshiba.
В тамбурі поставлена перегородка з броньованими дверима з теплоізоляцією, що перекриває весь отвір коридору.
Вхідні броньовані двері фірми "Весь світ бронедверей", утеплені та звукоізольовані, з двома італійськими замками (чіпованим і сувальдним), нічною засувкою та італійським вічком. Встановлено відеодомофон Arny із двома HD викликними відеопанелями: одна біля вхідних дверей квартири, друга зовні тамбура. Відеодомофон може робити фото тих, хто дзвонив та записувати їх на SD картку.
У коридорі знаходяться взуттєва шафа, трюмо з висувними ящиками та м'яким сидінням. Внизу під трюмо приховані розетки: одна електрична для годинника, друга для блоку живлення радіотелефону та телефонна. В коридорі розташовані шафа з дзеркалом на весь зріст і дві речові шафи: одна велика кутова з полицями і висувними ящиками, друга мала з полицями.
В трьох дитячих кімнатах є ліжечка в яких передбачено посадкове місце для ортопедичного матраца Veneto. Під ліжком висувні ящики для ковдр та постільної білизни. М'яке узголів'я та боковина. Приліжкова тумба. Прохідні вимикачі загального світла та нічника - біля входу в кімнату та над узголів'ям ліжка. Робочий стіл з полицями для книг, зошит та іграшки. Шафа з рейлінгами, полицями і висувними ящиками. Стінка з ящиками, антресолями, нішою для телевізора 55" та нішою для BluRay/Media плеєра з годинником. Полиці для книг, іграшок та аудіо/відео дисків. Освітлення балкона включається з кімнати - вимикач Legrand з індикацією. На балконі дві господарські шафи. Стіни та стеля балкона оздоблені пластиковою вагонкою. На підлозі плитка.
В санвузлі встановлено лічильники гарячої та холодної води із системою захисту від гідроударів. Каналізаційна труба знешумлена. Усі водопровідні труби фірми Rehau. Передбачені вентиляційні ґрати біля гарячих труб для додаткового опалення туалету. Розташований витяжний вентилятор.
У душовій встановлений бойлер Electrolux на 80 л з електронним керуванням та вбудованим пристроєм для захисту від ударів струму. Пральна машина LG із сушінням.
Душова кабіна та піддон Ravak. Розетки для фена та зарядки зубних щіток. Вимикач вентиляції. Електричний радіатор Atlantic. Ніша для кошика із білизною. Вологозахисне дзеркало для ванн вбудоване у стіну з підсвічуванням над ним.
В коридорі встановлено двокомпресорний холодильник Liebherr side-by-side і продуктову шафу.
В кухні встановлені розсувні двері на вході. Стільниці та стінові панелі зі штучного каменю. На фасадах застосовується лазерне кромкування. Передбачено місце під 32" телевізор та нішу для BluRay/Media плеєра з годинником. Верхні шафки забезпечені підйомними вгору дверцятами (фурнітура Blum). Алюмінієві ручки.
Витяжка Perfelli із сенсорним керуванням, пультом ДУ та підсвічуванням. Галогена варильна панель Kaiser. Велика духовка Gorenje із сенсорним керуванням, щупом, грилем та конвекцією. LED підсвічування робочої зони з пультом керування.
Вбудована посудомийка Bosch на 14 комплектів та проектором на підлогу. Гранітне подвійне миття Blanco. Фільтр зворотного осмосу Leader Standart RO-5 з акумулятором води на 12 літрів та універсальним змішувачем на стільниці з двома вентилями: один для подачі холодної-гарячої води, другий для фільтрованої води (не потрібно робити окремий кран для фільтра зворотного осмосу, все йде через один змішувач).
Окремо ліворуч від телевізора передбачено нішу для бутильованої джерельної води з помпою. За бажання її можна закрити фасадом і зробити шафку.
В батьківській великій кімнаті на ліжку передбачено місце для двоспального ортопедичного матраца Veneto. Під ліжком чотири висувні ящики для ковдр та постільної білизни. М'яке узголів'я. Прохідні вимикачі загального світла та нічника - біля входу в кімнату та над узголів'ям ліжка. Робочий стіл та тумба з антресолями (двері піднімаються вгору, фурнітура Blum). Дві шафи з рейлінгами, полицями і висувними ящиками. Стінка з ящиками, антресолями, нішою для телевізора 55" та нішою для BluRay/Media плеєра з годинником. Полиці для книг, сувенірів та аудіо/відео дисків.
У внутрішньому дворі будинку розташовано кілька безкоштовних автомобільних парковок. У під'їзді два виходи (у внутрішній двір і в бік метро), є рейки для заїзду дитячих колясок. Постійно чергує консьєрж. Встановлено нові поштові скриньки та поштомат «Нової пошти». Усе чисто, безпечно та спокійно.
Квартира знаходиться в трьох хвилинах ходьби від м. Академмістечко. Відразу біля будинку Новус, Макдональдс, аптеки, велика крита парковка під охороною, речовий базар, дитяча поліклініка, ігрові майданчики, стадіон, середня школа, дитячий садок, піцерії, зубні клініки і басейн.
У п'яти хвилинах ходьби Велмарт, Фокстрот, гімназія, відділення Нової пошти, Укрпошта, Ощадбанк, Приватбанк, продуктово-речовий базар, торговий центр і спортзал.

Квартира варта вашої уваги, чудово підійде для великої сім'ї з дітками. Телефонуйте, домовимося на перегляд у зручний для вас час.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинская панель, в квартире 4 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. В квартире есть Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Кондиционер, Счетчики, Душевая кабина. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Прямая продажа. Интернет оптоволоконный. Комиссия за услуги 5 %
Park Lane
Верифицированный профиль
Silver partner
7
Рекомендаций
1
Год на сайте
Активных объявлений 12
Эксклюзивных объектов 1
Рекламная активность 18152
Последний визит на сайт вчера
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
В квартире есть
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.