39 000 $
694 $/м²
ПРЕМИУМ ПЕРЕУСТУПКА Совки ЖК Медовый-2
56.2 / 29.04 / 11.66 м²
этаж 21 из 26
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей свободная планировка
сегодня
2 нед. назад
61 (сегодня 1, вчера 2)
Описание
Переуступка права власності від власника на 2к квартиру в ЖК "Медовий-2" від Київміськбуд, вул. Петра Радченка, 27, Солом'янський р-н Києва. ЦІНА НИЖЧА НІЖ ВІД ЗАБУДОВНИКА.
Загальна площа 56,32 кв.м. 21й поверх із 26. Найкраще планування у будинку. По плану 2 окремі кімнати, кухня з балконом, 2 санвузла. Панорамні вікна з видом на озера та центр Києва.
Зручне розташування: 10 хв. до центру на авто, 10-12 хв. пішки до зупинок громадського транспорту Кадетський Гай та Андрія Головка (пр-т Лобановського), поряд Новус, АТБ, спорт-клуби, гімназія, заклад дошкільної освіти. Дуже мальовнича територія навколло ЖК. Безпосередньо біля комплексу розташований тільки ЖК "Медовий", решта території - зелена зона та озера з качечками та зоною для відпочинку.
Детали
Дом Не введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление автономное. Балкона нет. Общее состояние квартиры - От строителей свободная планировка. Прямая продажа. Аккумуляторы / источники бесперебойного питания
Марія
Марія
Собственник
Верифицированный профиль
2
Недели на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 недели назад
Ваша жалоба принята!
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.