205 000 $
2 500 $/м²
82 / 32 / 35 м²
этаж 9 из 17
Бетонно монолитный
Раздельная
Дизайнерский ремонт
сегодня
2 нед. назад
92 (сегодня 4, вчера 3)
Описание
Продається унікальна квартира , оазис краси і інновацій. Ваша мрія про ідеальний дім!

Пропонуємо вам чудову можливість придбати квартиру, яка є втіленням вашої мрії про ідеальний дім.

Ця квартира не просто місце для проживання, а справжній оазис комфорту і стилю, де кожна деталь продумана до дрібниць. Це квартира, яка створена за моделлю "умний дім" – все для вашого максимального комфорту.
Основні переваги:

* Світло та затишок: Квартира неймовірно світла завдяки великим вікнам, що дозволяють природному світлу проникати до кожного куточка. Вас зачарує її тепла та затишна атмосфера.

* Продуманий дизайн: Інтер'єр квартири виконаний в сучасному стилі, який поєднує в собі елегантність і практичність. Кожен елемент – від меблів до освітлення – підібраний з любов'ю і смаком, створюючи гармонію та комфорт.

* Унікальність: Квартира створена за моделлю "умний дім" – кожна деталь продумана, щоб забезпечити вам і вашій родині максимальний комфорт і затишок. Сучасні технології роблять ваше життя зручнішим та безпечнішим.

* Готова до проживання: Квартира укомплектована всім необхідним та повністю готова до проживання – просто заходьте і насолоджуйтеся своїм новим житлом!

* Зручності: Простора кухня-вітальня з усією необхідною технікою, теплими полами, варіантами різного освітлення, зручна для родинних свят та прийому гостей . Затишні спальні кімнати, сучасна ванна кімната , а також прачечна з пральною та сушильною машиною – все для вашого максимального комфорту.

* Локація: Квартира розташована в тихому та зеленому районі, з розвиненою інфраструктурою, всього 15 хвилин до центру на авто, поруч школи, дитячі садки, магазини, парки та громадський транспорт.

Не втратьте свій шанс стати власником цієї унікальної квартири, яка стане справжнім домом для вас і вашої родини. Та вже зараз насолоджуватись життям !
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.8 метра. В квартире 4 окна, Вид из окон на город. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - централизованная. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/ванна. Есть сантехника. Проведены оцинкованные трубы, новые. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - ламинат, плитка, есть подогрев полов. Балкона нет. Лоджии нет. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок обои. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. Тамбур совмещенный, капитальный. В квартире есть Телевизор, Кабельное ТВ, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики, Посудомоечная машина. Дом построен в 2017 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, парк, лес. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Торг уместен, Прямая продажа, Свободна. Новые. Интернет проводной (кабельный). Внутреннее утепление стен. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Тетяна
Тетяна
Собственник
Верифицированный профиль
2
Недели на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт сегодня
Ваша жалоба принята!
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
  • Телевизор
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.