140 000 $
1 921 $/м²
72.86 / 29.6 / 22.6 м²
этаж 10 из 16
Бетонно монолитный
Раздельная
От строителей (с отделкой)
вчера
3 нед. назад
20 (сегодня 1, вчера 1)
Описание
🔥🔥🔥
Продаж від власників.
🔥🔥🔥
Квартира (72,86м2) продається разом з підземним паркінгом (15м2, біля вхідної до парадного групи) та двома роздільними коморами (1,64+2,67м2)

Чудова видова, простора квартира. Завдяки переплануванню-має 2 роздільні кімнати (захід і схід) і простору кухню-вітальню (схід).
Краєвиди з вікон приголомшливі!
Озеро😍, безкрайній ліс🥹🏞️ і захід сонця🤩🌄. На березі чудового озера з атракціонами з водяних бордів і альтанками...
Детали
Отдельная квартира, Дом Строится - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.8 метра. В квартире 3 окна, Вид из окон во двор, на реку, на парк, на город. Квартира перепланирована, планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление автономное. В квартире 2 раздельных санузла, туалет/ванная/душ. Сантехники нет. Разводки труб нет. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - стяжка, подогрева полов нет. Есть балкон застеклен. Окна металлопластиковые, новые. Дом построен в 2024 году. У квартиры 2 собственника, нет прописанных. Общее состояние квартиры - От строителей (с отделкой). Автопарковка, Кладовая, Консьерж, Охрана, Возможна прописка. Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, парк, речка/озеро, лес. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Прямая продажа, Свободна. Застеклен. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен. Владелец соглашается продать по программе єОселя
Марк
Марк
Собственник
1
Год на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт вчера
Ваша жалоба принята!
Детали интерьера
Квартира має 2 санвузли: стандартний санвузол з ванною і господарський санвузол з душем.

Планировка
За рахунок мінімального перепланування-вийшла чудова і простора кухня вітальня. Простір дозволяє вмістити і холодильник side-by-side , і кухонний острів, і великий обідній стіл біля вікна, поруч з яким стане чудова шафа-вітрина з кавомашиною🤗☕.
Ну а доповнити вітальню парою крісел і диваном біля електро каміну з телевізором...мммммм

Дом и двор
Будинок закритого типу, з підземним паркінгом (з станціями зарядки для електрокарів). Двір огороджений, з дитячими майданчиками. Опалення: дахова газова котельня, ГВ: бойлер в квартирах. Перші 2 поверхи (цоколь і 1й) комерційні приміщення: супермаркет, кав'ярня, перукарня, тощо.

Инфраструктура
Будівництво на завершальному етапі. БТІ вже зробило обміри, данні вносяться в буд.реєстр.
До кінця червня 2024 планується отримання акту введення в експлуатацію. Липень 2024-отримання поштової адреси і реєстрація права власності. Поки продаж можливий за переуступкою прав (додатково: комісія 2.5% з покупця).
Після отримання права власності-ціна даного об'єкта збільшиться.
Продаж за договором купівлі-продажу.
Додатково: податок на нерухомість, яка у володінні менше 3х років +5%.

Адрес
В пропозиції є незбережені дані.