210 000 $
1 736 $/м²
121 / 58.7 / 14 м²
этаж 8 из 12
Украинский кирпич
Раздельная
Хорошее состояние
вчера
2 нед. назад
60 (сегодня 0, вчера 3)
Описание
Віддаємо в люблячі руки за гроші любиму квартиру. Вона була нам домом, затишком, фортецею. Вона прилаштована під комфорт сімʼї, тому що хазяйка любить, щоб все було зручно і комфортно. Але діти виросли і вилетіли з гнізда. Тож для однієї жінки стільки житлової площі аж занадто.
Тож. Маємо житлову площу 120 з лишнім квадратних метрів. На Оболонських Липках над парком Наталка.
Три кімнати. Величезна кухня з балконом, що перероблений на столову зону. Панорамні вікна з кухні і вигляд навіть на Печерську Лавру. Стеля три метра. Кухня має вбудовану техніку Арістон, дводверний холодильник Samsung. Барна стійка. Місце для зимового саду. Багато затишного освітлення.
В спальні є величезний балкон, з якого панорамні вікна у двір, але видно парк і Дніпро. Балкон теплий, облаштований шафами купе, служив кабінетом певний час. Спальня в англійському стилі з добротними меблями.
Зручна і затишна вітальня, велике вікно. Для любителів супутникового ТБ є додаткова антена. Дитяча кімната. Діти влаштували її по-своєму, коли виросли. Спортивний куточок залишився. В дитячій нове вікно. Прибрали всі протяги вже під час війни. Ролети майже на всіх вікнах, окрім вітальні.
Два санвузла. Гостьовий з душовою кабіною. І більший з джакузі. Один маленький бойлер в кухні і на душову на 30 літрів. Велика ванна має бойлер на 100 літрів, тож ніколи не мали проблем з гарячою водою.
На всі комунікації є лічильники. На всіх батареях стоять перемикачі для регулювання тепла. Але квартира дуже тепла. Взимку майже не вмикаємо, тримаємо на мінімумі. Крім того під підлогою проходять труби, то в деяких місцях підлога тепла. Дім цегляний.
Квартира з прекрасною енергетикою, кому це важливо. Ніколи не було навіть павутиння. А рослини буйно квітнуть.
Чисте і світле парадне, нові ліфти, у дворі установлений шлагбаум, парадне з консьєржем. У дворі дитячий майданчик, дві спортивні площадки, що видно з вікон спальні.
З обох боків дома є Сільпо, Новус, АТБ, аптеки, багато приватних магазинів, Нова пошта, Укрпошта, ветеринарні клініки, аптеки, грумери, ресторани, набережна прямо під домом, парк і Дніпро. Чудова інфраструктура, багато шкіл, дитячі садки. Зупинка громадського транспорту прямо під домом.
Квартира мала капітальний ремонт і зараз в прекрасному жилому стані, хоча новий ремонт вже не завадить. Техніка також вся працююча, хоча далеко не вся нова. Кожного року проходять профілактику всі кондиціонери (їх три), очищається бойлер і два рази на рік очищається фільтр питної води, він також вбудований.
Чекаємо на нових власників і з любовʼю передамо далі.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 2 комнаты. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - централизованная. Отопление центральное. В квартире есть Телевизор, Кабельное ТВ, Утюг, Фен, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики, Сейф, Джакузи, Душевая кабина, Посудомоечная машина. Общее состояние квартиры - Хорошее состояние. Эксклюзивный договор. Интернет проводной (кабельный). Без комиссии
Верифицированный профиль
6
Лет на сайте
Активных объявлений 1
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 1182
Последний визит на сайт 1 неделя назад
Рекомендовать
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
Ваша жалоба принята!
Дом и двор
Два ліфта. Консьєрж. Двір закритий шлагбаумом.

Инфраструктура
Поруч Академія мистецтв для навчання дітей в невеликих класах. Є приватний дитячий садочок для молодших дітей. Медіком, Сільпо, парк Наталка. Набережна Дніпра для неспішних прогулянок. Кавʼярні, ресторани, різноманітні магазини.

В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Джакузи
  • Сейф
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Фен
  • Утюг
  • Кабельное ТВ
  • Телевизор
В пропозиції є незбережені дані.