78 000 $
1 461 $/м²
ПРЕМИУМ
53.4 / 21.2 / 14.7 м²
этаж 5 из 22
Бетонно монолитный
Раздельная
Отличное состояние
вчера
6 дней назад
79 (сегодня 0, вчера 7)
Описание
Опис
Продам затишну, теплу і охайну 1-но кімнатну квартиру по вулиця Олени Пчілки 2a, Дарницький район, Позняки
на 5/ 22 пов. цегляного монолітно-каркасного будинку, 2009 р забудови, 53.4/21.2/14.7 кв.м.
Квартира складається з кімнати, кухні, сумісного просторого санвузла, коридору та заскленої лоджії.
В квартирі зроблений ремонт в світлих тонах, простора, чиста, світла та тепла. Стеля 2.75 м. Встановлено метало-пластикові вікна, чавунні батареї з регуляторами тепла, на підлозі - ламінат. Справна сантехніка. Гарні вхідні броньовані двері з МДФ оздобленням та фурнітурою підвищеної зламостійкості і звукоізоляцію. Вікна виходять у тихий, затишний двір.
Квартира продається укомплектована всім необхідним для комфортного якісного життя (з меблями та побутовою технікою)!
У коридорі нас зустрічає дзеркальна містка шафа-купе.
У кухні – сучасна вбудована кухня з підсвіткою, варочна поверхня, витяжка, великий холодильник з морозильною камерою, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, стильний і великий стіл ( трансформується в довжину до 3 метрів) та мʼякий куточок із коробом для зберігання.
Є вихід на засклену лоджію, яка облаштована сушаркою, розеткою та світлом. Можливість використання лоджії, як бюро.
У кімнаті – двуспальний розкладний диван, кондиціонер з зонуванням та пакетом для обігріву ( використання до -25 градусів зовнішньої температури), шафа-купе. Також є вихід на лоджію.
У санвузлі покладена плитка, установлена ванна, унітаз, пральна машина, бойлер, рукомийник, навісна шафа з дзеркалом та підсвіткою.
Встановлені індивідуальні лічильники на воду, світло та тепло. Також встановлено тепло лічильник на підʼїзд.
Невеликі кошти за комунальні послуги: влітку - 800-1200 грн, взимку 1500-1800 грн.
Вхідна група чиста, простора. Є три ліфти і консьєрж. Доглянута прибудинкова територія.
Розвинена інфраструктура: поруч ТРЦ «Ашан», Рівер Молл, ресторани, кавʼярні, дитячі майданчик і садок, школа, аптека, відділення Нової пошти, озеро для відпочинку також в 50-100 метрах є 3 автостоянки.
Чудове місце розташування: до метро «Позняки» 12 хвилин на маршрутці, до мосту 5 хвилин на автомобілі. До Дніпровської набережної можна прогулятися, навіть, пішки.
Прямий продаж, 1 власник.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната, высота потолков 2.7 метра. Вид из окон во двор. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - централизованная. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/ванна. Сантехника в нормальном состоянии. Проведены металлопластиковые трубы, в нормальном состоянии. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - ламинат, подогрева полов нет. Есть лоджия, застеклена. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок эмаль. Окна металлопластиковые, в нормальном состоянии. Межкомнатные двери деревянные, в нормальном состоянии. Тамбура нет. В квартире есть Кабельное ТВ, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Микроволновка, Кондиционер, Счетчики, Посудомоечная машина. Дом построен в 2009 году. У квартиры 1 собственник. Общее состояние квартиры - Отличное состояние. Консьерж. Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, речка/озеро. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: свидетельство о праве собственности на жилье (при приватизации). Прямая продажа, Свободна. Сантехника в нормальном состоянии. В нормальном состоянии. Застеклена. Интернет беспроводной. Наружное утепление стен
Сергій
Сергій
Собственник
Верифицированный профиль
6
Дней на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт вчера
Ваша жалоба принята!
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Микроволновка
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.