61 000 $
2 179 $/м²
28 / 20 / 8 м²
этаж 2 из 3
Газоблок
Студия
Дизайнерский ремонт
сегодня
3 дня назад
16 (сегодня 1, вчера 4)
Описание
Продаж квартири-студії 28 м2 від власника, без комісії.

ЗВʼЯЗОК ЧЕРЕЗ Telegram/Viber

ПРО КВАРТИРУ :

Площа : 28 м2
Висота стель : 2.80 м

Квартира з ремонтом та технікою, повністю підготовлена до проживання ! Виключно якісні матеріали. Багато місця для зберігання. Зручне планування. При маленькій квадратурі передбачені повноцінні зони для кухні, вітальні та спального місця. Великі вікна до підлоги та просторий балкон. Все це гарантує комфортне життя в даній квартирі.


ПРО БУДИНОК

Будинок комфорт-класу знаходиться на закритій території, що гарантує безпеку та приватність у великому місті. На території та поза нею - місця для паркування жителів будинку та гостей. Можливість придбання окремих коморок для зберігання габаритних речей.
Комунікації міські, лічильники на все.
Стильний дизайн коридорів будинку робить дорогу до квартири ще приємнішою та виокремлює його з-поміж інших :)

РОЗТАШУВАННЯ

Вул. Сергія Колоса 4 (Жуляни). Розташування будинку поєднує в собі спокійний спальний район та близькість до всіх можливих необхідних міських комунікацій. В 5-ти хвилинах зупинки громадського транспорту, виїзд на Велику Кільцеву. Поряд велика кількість шкіл, дитячих садочків , магазинів, кавʼярень та ресторанів для будь який смак. Спорт комплекси та парк з озерами. Недалеко декілька станцій метро.

За деталями прошу звертатись в Телеграм або Вайбер! В наявності також квартири з більшою площею.
Ласкаво просимо на перегляд :)
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Газоблок, в квартире 1 комната, высота потолков 2.8 метра. В квартире 2 окна, Вид из окон на проезжую часть. Квартира стандартная, планировка комнат Студия. Газа нет. Нет горячей воды. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/душ. Сантехника новая. Проведены. Покрытие полов - ламинат, подогрева полов нет. Есть балкон не застеклен. Состояние стен - ремонт не требуется. Окна новые. Межкомнатные двери типовые, новые. В квартире есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Счетчики, Душевая кабина. Дом построен в 2023 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Возможна прописка. Рядом есть школа, остановки, развлекательные заведения, супермаркет, речка/озеро. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: свидетельство о праве собственности на жилье в жилищно-строительном кооперативе. Торг уместен. Сантехника новая. Не застеклен. Интернет проводной (кабельный). Внутреннее утепление стен
Анастасія
Анастасія
Собственник
Верифицированный профиль
1
Год на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 дня назад
Ваша жалоба принята!
В квартире есть
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Адрес
В пропозиції є незбережені дані.