150 000 $
3 650 $/м²
41.1 / 11.7 / 17.8 м²
этаж 4 из 9
Украинский кирпич
Раздельная
Дизайнерский ремонт
сегодня
3 мес. назад
346 (сегодня 4, вчера 25)
Описание
ВЛАСНА двостороння однокімнатна квартира в ЖК Файна Таун вул. Салютна, 2 В.
4/9 поверх, 41.1/11.7/17.8 , з новим дизайнерським ремонтом лише з натуральних якісних матеріалів відомих світових виробників, укомплектована новою швейцарською побутовою технікою і необхідними меблями.
Простора кухня-вітальня та окрема спальня, дуже вдале планування квартири з гарним видом на зелену зону відпочинку та на парк.

Квартира нова, ніхто не проживав, ремонт здійснювався для себе.

Правоустановчий документ: Договір купівлі-продажу, укладений більше 3 років тому. Єдиний власник. Ніхто не зареєстрований за адресою (не прописаний).

Однокімнатна двостороння квартира в ЖК Файна Таун вул. Салютна, 2. 4/9 поверх, 41.1/11.7/17.8.

Мармурові поверхні і підвіконня, італійська паркетна дошка, італійський керамограніт на покриття стін, класичні двері із натурального масиву, укомплектована швейцарською та німецькою високотехнологічною побутовою технікою і необхідними сучасними меблями.

Підлоги оздоблені італійською паркетною дошкою та керамогранітом, є підігрів підлоги з найсучаснішими терморегуляторами Devi з програмуванням. Стіни декоровані фарбою Sanmarco Cadorro з ефектом шовку. Підвіконня, стільниця у ванній та ступінь на лоджію виконані з іспанського мармуру Bianco Ibiza. Елегантні міжкімнатні двері з натурального дерева доповнені витонченими патиновими ручками. У квартирі є шафи, ліжко з підйомним механізмом і нішами для зберігання, прально-сушильна машина, кондиціонери, лічильники. Кухня оснащена швейцарською технікою Franke, холодильником Liebherr із зонами Biofresh, посудомийною машиною, витяжною шафою, індукційною поверхнею з гнучкими полями нагріву Flexi, духовою шафою, фільтрами води, сенсорним змішувачем з виносним виливом і ламінарним потоком (без розбризкування). Встановлений водонагрівач об'ємом 120 літрів. Кухонна поверхня виконана з кварциту Caesarstone, є диспоузер (подрібнювач) та аквастоп. Всі меблі в квартирі виконані компанією СТЄРХ і мають гарантію 5 років, вся техніка також на гарантії.
Ціна квартири 150 000 у.о., без комісії. Власниця.
За запитом доступний відеотур.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 1 комната, высота потолков 2.8 метра. В квартире 4 окна, Вид из окон во двор, на парк. Квартира стандартная, планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. Совместный санузел, туалет/ванна. Есть сантехника. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - паркет, есть подогрев полов. Есть балкон застеклен. Лоджии нет. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок эмульсия. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. Тамбура нет. В квартире есть Кабельное ТВ, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Кондиционер, Счетчики, Душевая кабина, Посудомоечная машина. Дом построен в 2020 году. У квартиры 1 собственник, нет прописанных. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Охрана. Рядом есть школа, супермаркет, парк, развлекательные заведения, остановки, детсад. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Прямая продажа. Новые. Застеклен. Интернет беспроводной
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
Любовь
Любовь
Собственник
3
Месяца на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт 2 дня назад
Детали интерьера
1. Паркетна дошка Italy Tavar mocco, 2. Італійський керамограніт у санвузлі та на балконі.
3. Стінова панель та стільниця на кухні + поверхня для столу із високоякісного кварциту Cesar Stone, Cloudy Brust.
4. Стіни оздоблені фарбою San Marco Cadoro з ефектом шовку.
5. Усі підвіконня виконані із іспанського мармуру Bianco Ibiza з класичною фаскою (а також ступінь на балкон, і поверхня стільниці у санвузлі) .
6. Розетки, вимикачі Jung Germany.
7. Двері із натурального масиву ET Group ( Двергі «Євгенія Ткаченко»), New Classic ANTIC; плінтус, ручки Linea Cali.
8. Кондиціонери СН.
9. Devi - найсучасніші
механізми (терморегулятори температури теплої підлоги) на балконі підлога та мармурове підвіконня з підігрівом, в санвузлі підлога з підігрівом.
10. Кухня та меблі компанії Стерх, механізми-доводчики Blum, Карго. Техніка на кухні Franke: духова шафа, варильна поверхня, витяжка, мийка, сенсорний кран з ламінарним потоком без розбризкування, диспенсер для миючого, диспоузер (подрібнювач), фільтр для води BWT Zero. Посудомийка Bosch, холодильник biofresh, no frost Liebherr.
11. Ліжко Delavega з підйомним механізмом та ящиками для зберігання, матрац King Koil Luxury.
12. Ванна, скляна шторка Ravak, настінні змішувачі та душова система Kludi. Прально-сушильна машина Bosch. Тумба Geberit, бойлер
Gorenie 120 л. Дзеркало з підігрівом, збільшувальним склом та підсвічуванням.
13. Портьєри блек-аут виконані із італійських тканин під замовлення.
14. Сучасні італійські люстри .

Планировка
Однокімнатна двостороння квартира. Вікна кухні-вітальні виходять у затишний зелений двір , а спальні та лоджії на парк.

Дом и двор
Будинок побудований у 2020 році. Гарне розташування з виглядом на парк та на затишну зелену зону комплексу.
Територія комплексу закрита і охороняється. На території є велосипедні доріжки, місця для відпочинку, басейн, спортивна зона, що включає тенісні корти, волейбольний, футбольний та баскетбольний майданчики, а також облаштована зона для пікніків. Підземний та наземний паркінг. Є ресторани, кафе, кавʼярні, магазини, салони краси, перукарні, фітнес студії, школи, студії дизайну інтерʼєру, стоматологія та інші послуги.
Паління на території дозволене тільки у відведених зонах. Створені всі умови для комфортного проживання.

Инфраструктура
Поруч парк, розважальні центри, кінотеатри, школи, дитячі садочки, супермаркети, клініки, відділення банку.

Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.