400 000 $
3 200 $/м²
125 / 80 / 15 м²
этаж 14 из 23
Бетонно монолитный
Незаконченный ремонт
4 дня назад
4 дня назад
35 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Квартира на фінальній стадії ремонту: необхідно зробити меблеві роботи. Дизайнерський якісний ремонт. Квартира поділена на дві зони: загальна зона (передпокій, кухня, вітальня, гостьовий сан вузол з господарським блоком) і зона спалень (дві спальні, кожна з власним сан вузлом і спальна прохідна гардероба). Освітлення трекове на магнітах, встановлена система шумопоглинання, трирівнена система очистки води (очистка для усунення заліза і помʼякшення води Ecosoft), прохідні вимикачі освітлення, розведена система "Розумний дім", фанкойли, підлога з пробки (тепла і безшумна),унітази із вбудованою системою біде, двері скритого монтажу, батареї опущені у підлогу під панорамними вікнами. Кухня німецького бренду Hacker (виготовлення і збірка Німеччина) з електро приводом і тачки відкриванням, висувні розетки на поверхні, робоча поверхня і фартух із натурального каменю, холодильник у всю висоту, окрема морозильна камера, витяжка, арочна індукційна поверхня, витяжка, посудомийна машина, зручні системи зберігання, прихована зона для електрочайник кавомашини тостера, подрібнювач у раковині. Закритий балкон із вікнами без перепон із спальні і відкритий просторий балкон із другої спальні. Сан вузли укомплектовані меблями. У гостьовому сан вузлі пральна і сушильна машина, сантехніка є - монтаж не здійснено. Система кондиціонерів розведена, не встановлена.

Додатково у продажу є паркомісце.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты. Газа нет. Горячая вода - централизованная. Отопление автономное. Общее состояние квартиры - Незаконченный ремонт. Прямая продажа
Валерія
Валерія
Собственник
Верифицированный профиль
1
Год на сайте
Активных объявлений 2
Последний визит на сайт 3 дня назад
Ваша жалоба принята!
Планировка
Планування розроблено індивідуально для розмежування зон і ергономічного використання простору.

Дом и двор
ЖК Cardinal від Geos. Введено в експлуатацію в 2019 році. 4 секції, зелений двір, підземний паркінг.

Инфраструктура
Зручна інфраструктура: магазин "Коло" на першому поверсі, фінтес студія, салони краси, дитячий майданчик, підземний паркінг, нова пошта через дорогу, приватний мед заклад.

В пропозиції є незбережені дані.