72 000 $
1 714 $/м²
ПРЕМИУМ єОселя ЖК Кришталеві джерела
42 / 30 / 12 м²
этаж 6 из 7
Бетонно монолитный
Смежно-раздельная
Евроремонт
сегодня
3 дня назад
95 (сегодня 13, вчера 17)
Описание
Від власника! Без Комісії!

Голосіївський р-н., Житловий комплекс "Кришталеві Джерела", перша черга комплексу. 10 хв до метро (Теремки, Іподром). вул. Метрологічна, 111

42 кв м. однокімнатна квартира з сучасним плануванням на 6 поверсі (але не під дахом, є ще мансардний поверх) - закрита спальня і кухня-студіо з великими панорамними вікнами.

Ідеальна квартира для сімї з дитиною. На відстані 200 м. розташований Парк Феофанія.

Новий, сучасний житловий комплекс "Кришталеві Джерела", повністю заселений (перша черга). У під'їзді домофон, закрита територія двору, в'їзд через шлагбаум і охорона.

В комплексі своя котельня і водопостачання. Затишний, тихий, зелений двір з дитячим майданчиком. Завжди є місце для паркування у закритому дворі.

Лоджія засклена з виходом з кімнати, панорамні вікна. У с/у сучасний кахель і якісна італійська сантехніка, є бойлер гарячої води, пральна машина. В кімнаті 2х спальне ліжко з ортопедичним матрацом. Є можливість поставити дитяче ліжечко.

В коридорі дві шафи. Кухня-студія містить вбудовану кухню, стіл, розкладний диван, телевізор і аудіо систему, кондиціонер.

Сучасне планування, функціонально це 2х кімнатна квартира. Вікна виходять у двір.

Встановлени всі лічильники на воду і опалення.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната. Планировка комнат Смежно-раздельная. Есть газ. Горячая вода - централизованная. Отопление автономное. В квартире есть Кровать, Стиральная машина, Кондиционер, Счетчики. Общее состояние квартиры - Евроремонт. Прямая продажа, Свободна. Интернет проводной (кабельный). Владелец соглашается продать по программе єОселя
Василь
Василь
Собственник
Верифицированный профиль
1
Год на сайте
Активных объявлений 1
Последний визит на сайт сегодня
Ваша жалоба принята!
Видеотур
В квартире есть
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
В пропозиції є незбережені дані.