115 000 $
2 614 $/м²
44 / 20 / 20 м²
этаж 2 из 25
Бетонно монолитный
Раздельная
Отличное состояние
1 мес. назад
2 мес. назад
120 (сегодня 1, вчера 2)
Описание
Продається від власника квартира 1к: окрема спальня + кухня-студія в ЖК Кампус (Campus) (Солом'янський район, Караваєві дачі, КПІ). Загальна площа 44м2. Є простора лоджія. Зроблено якісний дизайнерський ремонт. Є інтернет, Wi-Fi роутер, USB-розетки по всій квартирі. Встановлений лічильник тепла (рахунки за опалення дуже маленькі) і термоголовки на радіаторах для регулювання температури. Вікна виходять в тихий, закритий внутрішній двір без авто.

У кухні-студії вбудована кухня, вбудована шафа-купе, вся побутова техніка, розкладний 2х-спальний диван, інверторний кондиціонер Carrier ( може працювати на опалення всю зиму), ЖК телевізор Samsung.

В спальні велике 2-х-спальне ліжко з ортопедичним матрацом, вбудована шафа-купе, припливна вентиляція - очищає і подає свіже повітря при закритому вікні.

Санвузол повністю укомплектований гарною сантехнікою, пральною машиною, бойлером.

При вимкнені світла в квартирі завжди є інтернет і вода. Є корзина для всановлення інверторного генератора. В будинку в підземному паркінгу є бомбосховище. На другому поверсі ліфт не потрібен.

У парадному охорона, паркування велосипедів, бук-кроссинг. Відмінна розв'язка: Індустріальний міст, метро Шулявська, КПІ, швидкісний трамвай. Поруч спорткомплекс, школа, Дитячий садок, супермаркет, ТЦ, парк, річка, ліс.
Детали
Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 1 комната. Планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. В квартире есть Телевизор, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Кондиционер, Счетчики, Душевая кабина. Общее состояние квартиры - Отличное состояние. Прямая продажа. Интернет проводной (кабельный)
В квартире есть
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Телевизор
Анатолій
Анатолій
Собственник
Верифицированный профиль
2
Месяца на сайте
Активных объявлений 2
Последний визит на сайт 2 дня назад
Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.