245 000 $
4 083 $/м²
60 / 35 / 15 м²
этаж 5 из 11
Украинский кирпич
Смежно-раздельная
Дизайнерский ремонт
вчера
2 мес. назад
102 (сегодня 0, вчера 1)
Описание
Продається 2-кімнатна квартира в центрі Києва з дизайнерським ремонтом. Квартира у скандинавському стилі, який має багато переваг і являє собою найтрендовіший напрямок у сучасному дизайні. Ремонт виконаний з використанням топових брендів меблів, освітлення, сантехніки та оздоблення.
Квартира має окрему кухню у затишній ніші, яка зонує це приміщення від вітальні і зони їдальні. Кухня з усім наповненням і технікою. Зона вітальні та їдальні облаштовані меблями данських преміум брендів( Muuto, Menu, Audo Copenhagen, Andtradition, Hay). Є великий телевізор з діагоналю 65 дюймів, преміум модель 2023 року. Кондиціонери Mitsubishi.
Квартира має багато сценаріїв освітлення, підсвітки стелі, меблів. Освітлення французького та датського брендів.
Підлога оздоблена французьким дубовим паркетом, італійською плиткою преміум сегменту. Электрофурнітура теж преміум Jung, тепла підлога регулюється зі смартфону, тепла стіна в св.
Сантехніка італійська - Catalano, усі змішувачі преміальної фабрики Jessi. Квартира має розкішні деревяні двері висотою майже в стелю, у спальню ведуть двостулкові двері, що утворюють стильний простір. Є простора гардеробна і шафа у коридорі, багато полиць і місця для декору та зберігання.
А ще квартира облаштована затишним відкритим балконом для приємного відпочинку. Видова - на гарний, облаштований двір, фонтан з вечірньою підсвіткою та зелену зону. Тихо, співають птахи, дуже атмосферно. В квартирі абсолютно все якісне, зроблене на високому рівні - для справжніх поціновувачів якості, дизайну.

У будинку дійсно закрита територія, реально працююча класна охорона, порядок і затишок. Відчуття безпеки не порівняти з іншими житловими комплексами. Ландшафтна зона і місця відпочинку ідеально чисті, вологе прибирання здійснюється щодня. Фото реальні, не візуалізація.
Квартира ідеальна, така як Ви її бачите, і навіть краще. В комплексі є генератор. Запрошую на перегляд.
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Украинский кирпич, в квартире 2 комнаты, высота потолков 3 метра. В квартире 2 окна, Вид из окон во двор. Квартира стандартная, планировка комнат Смежно-раздельная. Есть газ, кухонная плита электрическая. Горячая вода - централизованная. Отопление автономное. Совместный санузел, туалет/ванная/душ. Сантехника новая. Проведены. Покрытие полов - паркет, плитка, есть подогрев полов. Есть балкон не застеклен. Состояние стен - ремонт не требуется. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери деревянные, новые. У квартиры 1 собственник. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Возможна прописка, Охрана, Консьерж, автопарковка. Рядом есть школа, детсад, остановки, супермаркет, развлекательные заведения, парк. Квартира приватизированная. Торг уместен. Сантехника новая. Не застеклен. Есть автономная электроэнергия - генератор. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен. Без комиссии
PRIMES
Верифицированный профиль
Silver partner
3
Месяца опыта
2
Месяца на сайте
Активных объявлений 5
Эксклюзивных объектов 0
Рекламная активность 4114
Последний визит на сайт вчера
Рекомендовать
Дом и двор
ЖК «52 Перлина» Pechersk Plaza має повністю автономне забезпечення – власну систему опалення, дизельні генератори, резервуари запасу води. В кожній секції є просторий ресепшн з скриньками для зберігання, якщо раптом Ваш курєр приїхав, а Вас немає вдома. В кожному підїзді є якісні ліфти (KONE, пасажирські та вантажний). Чудовий дитячий майданчик поруч з ландшафтною зоною відпочинку та фонтаном. Є 2-рівневий підземний паркінг. Територія комплексу закрита та цілодобово знаходиться під охороною.

Инфраструктура
Розташування «52 Перлини» у Печерському районі гарантує доступність до всієї інфраструктури столиці: поруч бізнес-центри, магазини та бутіки, ресторани та кав'ярні, бари та паби, лікарні, аптеки та приватні медичні кабінети. У пішому доступі супермаркети. 12 хвилин пішки до Національного ботанічного саду імені Гришка з тематичними парками, оранжереями та садами, де приємно прогулятися у будь-яку пору року.Будинок розташований на вулиці Михайла Бойчука (Кіквідзе), що безсумнівно є перевагою, адже з неї зручно виїхати на бульвар Лесі Українки або ж на бульвар Дружби Народів, які є одними з важливих магістралей міста, з'єднують з діловим та історичним центром столиці. На паралельній вулиці в пішохідній доступності знаходиться ЖК "Новопечесрькі липки" , тому можна користуватись всією інфраструктурою, що представлена там.

Ваша жалоба принята!
Выберите способ подтверждения
Чтобы ваша рекомендация была засчитана, подтвердите свою личность
* Личные данные не будут отображаться на сайте и будут служить только для подтверждения личности.
Как верифицироваться через Дію?
Считайте QR-код сканером в приложении Действие и подтвердите авторизацию Действие.
QR-код будет действителен еще 02:00
Как верифицироваться через Bankid?
Верификация BankID откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Как верифицироваться через Дію?
Верификация Дія откроется в новом окне. Если страница верификации не открылась, значит окно было заблокировано вашим браузером.
Чтобы разрешить открытие окна, выполните следующие шаги:

1. Проверьте адресную строку браузера на наличие сообщения об ошибке или значка блокировки. Нажмите на него.
2. Если у вас установлен блокировщик всплывающих окон, временно отключите его для этого сайта.
3. Проверьте настройки вашего браузера и убедитесь, что блокировка всплывающих окон отключена или настроена на разрешение открытия данного окна.

Если проблема остается нерешенной, свяжитесь с нашей службой поддержки.
Поздравляем!
Рекомендация засчитана!
В скором времени рекомендация появится на странице риелтора.
Рекомендация не засчитана.
Вы уже оставляли рекомендацию данному риелтору.
В пропозиції є незбережені дані.