125 000 $
2 003 $/м²
62.4 / 40 / 18 м²
этаж 24 из 26
Бетонно монолитный
Раздельная
Дизайнерский ремонт
сегодня
1 мес. назад
92 (сегодня 1, вчера 0)
Описание
Продам свою 2-к кв. в ЖК Медовий, що в Солом’янському районі (недалеко від Севастопольської площі).

+під є-оселя, є-відновлення.
+за готівку
+свої податки оплачуємо від найменшої оціночної вартості
+торг

Переваги:
+Гарна квартира для інвестиції (здача в оренду) і проживання.
+Є право власності
+Видовий поверх
+Зручне планування великої квартири: простора кухня-вітальня, 2-і спальні, 2-а санвузла, 2-а гардероба і відкрита лоджія з видом на зелений гай і місто.
+Ліфти 24/7
+Вода холодна/гаряча 24/7
+Світло/електрика/інтернет 24/7
+Дизайнерський ремонт, меблі, проф. підбір кольорової гами.
+Кондиціонери в кожній кімнаті.
+Інфраструктура у ЖК (магазини, кафе, салони краси, т.і.)
+Зручна транспортна розв'язка і 15 хв від центру і м. Вокзальна.
+Підземний паркінг в сусідньому будинку (2 хв), який служить і безпечним обладнаним сховищем
ВЛАСНИК
Детали
Отдельная квартира, Дом Введено в эксплуатацию - Бетонно монолитный, в квартире 2 комнаты, высота потолков 2.7 метра. В квартире 3 окна, Вид из окон во двор, на парк, на город, на реку. Квартира перепланирована, планировка комнат Раздельная. Газа нет. Горячая вода - электрический бойлер. Отопление центральное. В квартире 2 совместных санузла, туалет/ванна. Сантехника новая. Проведены металлопластиковые трубы, новые. Входная дверь бронированная. Покрытие полов - ламинат, плитка, есть подогрев полов. Есть балкон не застеклен. Есть лоджия, не застеклена. Состояние стен - ремонт не требуется, потолок эмульсия. Окна металлопластиковые, новые. Межкомнатные двери новые. Тамбура нет. В квартире есть Телевизор, Кабельное ТВ, Шкаф, Холодильник, Кровать, Стиральная машина, Кондиционер, Сигнализация, Счетчики, Душевая кабина, Посудомоечная машина. Дом построен в 2021 году. У квартиры 1 собственник, прописан 1 человек. Общее состояние квартиры - Дизайнерский ремонт. Охрана, автопарковка, Кладовая. Рядом есть школа, детсад, остановки, развлекательные заведения, парк, супермаркет, речка/озеро. Квартира приватизированная. Документы на квартиру: договор купли-продажи. Торг уместен, Прямая продажа. Сантехника новая. Новые. Не застеклен. Не застеклена. Интернет оптоволоконный. Наружное утепление стен
В квартире есть
  • Посудомоечная машина
  • Душевая кабина
  • Счетчики
  • Сигнализация
  • Кондиционер
  • Стиральная машина
  • Кровать
  • Холодильник
  • Шкаф
  • Кабельное ТВ
  • Телевизор
Сергій
Сергій
Собственник
Верифицированный профиль
4
Года на сайте
Активных объявлений 2
Последний визит на сайт сегодня
Детали интерьера
Стильний сучасний дизайнерський ремонт

Планировка
Дизайнерське планування. Роздільні 2-і спальні і центральна кімната-кухня-вітальня. Одна спальня має свою простору гардиробну, а доуга має вихід в санвузол з ванною. У квартирі є 2-а санвузли: один з душем, другий з ванною і дві гардиробні- одна в спальні, друга у вхідній групі. Простора квартира, яка має облаштовану для відпочинку не засклену видову лоджію з видом на паркову зону і озера.

Дом и двор
Закрита територія. Вʼїзд по магнітним ключам. Облаштовані внутрішні парковки і є підземний паркінг. Двори мають озеленення і багато внутрішніх спортивних і дитячих майданчиків. Дуже великий просторий двір що охороняється службою охорони житлового комплексу.

Инфраструктура
Хороша інфраструктура. За 7 хв від житлового комплексу продуктові супермаркети, нова пошта, піцерія, кафе і ресторани, аптеки, і різні магазини де є все необхідне для життя. 7 хв пішки до кінцевої зупинки всіх видів транспорту. 10-15 хв їзди любим видом транспорту до центру міста. Найближчі станції метро - Шулявська, КПІ, Університет, Васильківська.

Адрес
Ваша жалоба принята!
В пропозиції є незбережені дані.